Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Statement Man City: 'We trekken ons terug uit de Super League'

Laatste update:

Chelsea en Manchester City zijn geschrokken van alle negatieve reacties vanuit de achterban en de harde woorden van de UEFA en de Premier League. De twijfels van de clubs over de Super League gonsden dinsdag in de wandelgangen van het UEFA-congres in Montreux. De tegenstanders van de nieuwe Europese competitie melden dat minder dan de helft van de twaalf founding clubs gerekend worden tot de fanatics, die ten koste van alles een Super League willen creëren. Juventus, Real Madrid, Manchester United en Liverpool worden gerekend tot de initiatiefnemers van de competitie en de andere clubs zouden vooral willen meedoen om financieel beter te worden én niet buiten de boot te vallen.

Manchester City is de eerste club die formeel duidelijk maakt de Super League de rug toe te keren. Andere clubs die in die richting zouden bewegen, zijn Chelsea, Manchester United en Barcelona. Barcelona hoeft geen boete te betalen als de socio's van de club tegen de Super League stemmen. De Catalanen hebben hebben een clausule daarvoor op laten nemen in het contract dat getekend is met de competitie, zo meldt TV3 dinsdagavond. Aleksander Ceferin, de voorzitter van de UEFA, heeft kort gereageerd op het besluit van Manchester City. "Ik ben verheugd om Manchester City weer te kunnen verwelkomen in de familie van het Europese voetbal", zegt hij in een statement.

"De club heeft er slim aan gedaan om te luisteren naar de vele stemmen, met name vanuit de supporters, waarin de cruciale voordelen van het huidige systeem werden benoemd; van de Champions League-finale tot de eerste training van een jong jochie. Zoals ik tijdens het UEFA-congres aangaf, is er lef nodig om een fout toe te geven. Ik heb er nooit aan getwijfeld dat Manchester City het vermogen en de common sense had om dat te doen. Manchester City is van grote waarde voor het voetbal en ik ben blij om met ze te kunnen werken aan een betere toekomst voor het Engelse voetbal", aldus Ceferin. Raheem Sterling, aanvaller van the Citizens, heeft op Twitter slechts twee woorden nodig: 'Ok bye'.

Meer nieuws

Thiago Silva zegt Chelsea definitief gedag in hartverwarmende afscheidsvideo
1
VZ Kort: SC Cambuur laat supporters thuis voor uitduel in Kerkrade
77
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
10
Vertrekt Gimenez bij Feyenoord? Spits brengt bezoek aan Premier League-duel
24
Premier League-clubs komen budgetplafond overeen: dit zijn de details
21
V/d Vaart poogt transfertarget uit Oostings hoofd te praten: 'Niet verstandig'
25

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties