Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Steeds meer details over mogelijk Italiaans gokschandaal: 'Tonali is bang'

Laatste update:

Behalve Tonali en Zaniolo wordt ook de naam van Juventus-middenvelder Nicolò Fagioli genoemd. Momenteel is er een onderzoek naar de illegale gokactiviteiten aan de gang. Naast de drie bovengenoemde spelers worden er nog meer dan tien andere voetballers verdacht van betrokkenheid.

In het Italiaanse dagblad Corriere della Sera worden naasten van Tonali geciteerd. Zo zou de middenvelder van Newcastle United in huilen zijn uitgebarsten, en er op dit moment behoorlijk doorheen zitten. "Hij is bang, de klap was groot", vertellen ze.

La Gazzetta dello Sport weet ondertussen dat een andere verdachte, Zaniolo, tegenover zijn familie heeft gezegd onschuldig te zijn. "Ik wed niet, en al helemaal niet op voetbal. Ik speelde op online platforms waarvan ik niet wist dat ze illegaal waren, maar op poker of blackjack. Meer niet", zou de aanvallende middenvelder hebben gezegd.

Repubblica had contact met Marco Fagiolo, die vader van Nicòlo. Die wilde er aanvankelijk echter weinig over kwijt. "Ik zeg niets over wat mijn zoon gedaan zou hebben. Dit is niet het moment. Veel van wat ik over hem lees is niet waar, maar als ik het zou proberen uit te leggen, zou niemand nu naar me luisteren."

Toch merkte hij wel een verandering in het gedrag van zijn zoon, de laatste tijd. "Er was iets dat hem niet lekker zat, maar ik had geen idee dat het zoiets was. We zijn hecht met onze zoon, zoals we altijd zijn geweest."

Italiaanse media verwachten dat het niet lang meer duurt voordat er meer namen bekend gaan worden. Zo schrijft Corriere dello Sport: "De voetbalwereld trilt. Het gokschandaal staat op het punt ook andere bekende namen te treffen. De aanklagers zijn zeer actief. Hoe het goksysteem in elkaar zit? De weddenschappen gaan via apps en worden geplaatst onder bijnamen." En Tuttosport kopte zaterdagochtend: "Paniek. Tientallen spelers en clubs moeten vrezen voor meer. Het onderzoek bevindt zich nog in de beginfase."

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
5
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties