Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Steenrijk Vitesse botst met UEFA-regels en gaat voor transfervrije spelers

Laatste update:

Met de transfer van Van Ginkel en Bony is dus bijna 23 miljoen euro in de kas van de Gelderlanders gevloeid, maar dat bedrag mag slechts ten dele worden gebruikt om zelf nieuwe spelers te halen.Omroep Gelderland meldt dat er door de nieuwe regels van de Financial Fair Play van de UEFA een balans moet zijn tussen de inkomsten en uitgaven van de clubs en dat Vitesse tot dusver veel meer geld uitgaf dan er binnenkwam.

Mohammed Allach werd maandag aangesteld als de opvolger van Ted van Leeuwen als technisch directeur bij Vitesse, maar is dus al tegen zijn eerste domper aangelopen. De regionale omroep meldt namelijk dat Vitesse zich waarschijnlijk moet richten op transfervrije spelers of op het huren van spelers voor de selectie van trainer Peter Bosz. Tot dusver versterkte Vitesse zich voor komend seizoen met Marko Vejinovic en Kelvin Leerdam.

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
71
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
14
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties