Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Stefan de Vrij test positief op corona en moet duels Oranje laten schieten

Laatste update:

Inter meldt dat ook Matias Vecino het coronavirus heeft opgelopen, waardoor ook hij de komende tijd niet beschikbaar is voor trainer Antonio Conte. In een eerder stadium kregen ook Samir Handanovic en Danilo D'Ambrosio te horen dat ze een besmetting hadden opgelopen. De besmetting heeft zeer waarschijnlijk zondag plaatsgevonden in de spelersbus, toen Inter aantrad tegen Torino (1-2 overwinning). Op last van de gezondheidsautoriteiten in Milaan is het thuisduel met Sassuolo van zaterdag inmiddels geschrapt. Binnenkort zal een nieuwe datum bekend worden gemaakt.

Inter heeft daarnaast alle activiteiten voor de komende vier dagen geschrapt, zo valt te lezen in de verklaring die donderdagmiddag is afgegeven en de besmette spelers mogen dus niet afreizen naar hun nationale elftallen voor de komende interlandperiode. De KNVB moet nog wel officieel reageren op de maatregel die door het bestuur van Inter is ingesteld.

De Boer moet voor de aankomende interlands sowieso Virgil van Dijk missen vanwege een zware knieblessure. Voor het centrum van de verdediging van Oranje heeft de bondscoach nog wel de beschikking over Matthijs de Ligt, Jeremiah St Juste, Joël Veltman en Daley Blind. Laatstgenoemde kampt echter met knieproblemen en het is nog afwachten of De Boer hem opneemt in de definitieve Oranje-selectie. Blind miste vanwege de knieblessure al enkele wedstrijden van Ajax.

Gezien de afwezigheid van Van Dijk was de kans groot dat De Vrij een basisplaats zou krijgen bij het Nederlands elftal. Van de laatste zes interlands van Oranje had de Inter-verdediger in vijf wedstrijden een basisplek. Kort voordat Van Dijk zwaar geblesseerd raakte bij Liverpool nam De Vrij een poos de plaats in van De Ligt, die vanwege een schouderoperatie enkele maanden niet inzetbaar was.

Meer nieuws

KKD Elftal van de Week: Twee talenten van Jong Ajax opgenomen
0
'Ik had Van Dijk en De Vrij als teamgenoten, maar Sandler is het meest compleet'
6
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0
VZ Kort: FC Den Bosch presenteert nieuwe hoofdtrainer
77
'Potter en Pusic bovenaan de lijst om Arne Slot op te volgen bij Feyenoord'
47
Ajax maakt werk van komst Chivu als assistent en doet Roemeen enorme belofte
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties