Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Stefan moet meedogenlozer worden, af en toe een bal wegroeien'

Laatste update:

De voormalig coach van de B1 erkent het talent van De Vrij, maar ziet dat de mandekker ook nog stappen moet maken. "Stefan moet als verdediger nog meedogenlozer worden", vertelt Adriaanse in De Telegraaf. "Af en toe moet je ook wel eens een bal 'wegroeien'. Maar de mensen vergeten wel dat hij nog maar net senior is en al veertig wedstrijden voor Feyenoord op zijn naam heeft staan."

Ronald Koeman, die zelf natuurlijk ook een aardige verdediger was in zijn tijd als voetballer, merkt dat De Vrij behoorlijk leergierig is: "Hij heeft al een aardige groei doorgemaakt. Nu moet Stefan de volgende stap gaan zetten. Daarom sprak ik deze week individueel met hem over dingen die horen bij de positie van centrale verdediger", aldus de opvolger van Mario Been.

Meer nieuws

Verrassende kritiek op assistkoning Veerman: 'Hij moet meer doen uit open spel'
1
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
10
Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
11
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
42
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
29
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties