Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Stegeman: 'Een bak vaseline op je bakkes en gaan met die banaan'

Laatste update:

"Je moet een kerel zijn, je kunt je wapenen tegen de kou, je smeert een bak vaseline op je bakkus en dan gaan met die banaan", aldus de trainer van Heracles tegenover TC Tubantia. Stegeman vindt wel dat zijn ploeg goed voorbereid moet zijn op de omstandigheden die het koude weer met zich meebrengt. "Als het veld slecht is, pas je het spel aan. Als het sneeuwt en het wordt te glad, dan neem je minder risico's achterin. Het is een kwestie van schakelen."

Stegeman reist met een bijna fitte selectie af naar Kerkrade. Alleen Dario van den Buijs en Jeff Hardeveld zijn niet inzetbaar. De trainer houdt vast aan zijn vaste basiselftal. "Ik was tevreden over de afgelopen wedstrijd. Ik geloof erin om in een vastere samenstelling te spelen. Na de wedstrijd bij NAC Breda (6-1 nederlaag, red.) zijn we stap voor stap beter geworden. We zijn een tijdje op zoek geweest naar balans en die hebben we voor mijn gevoel gevonden. Morgen gaat het om de drie punten. Natuurlijk kijk je ook naar hoe je voetbalt, maar ik weet niet hoe de omstandigheden zullen zijn. We bereiden ons goed voor en willen graag eindelijk een uitwedstrijd winnen, dat zou lekker zijn."

-

Meer nieuws

Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
0
Live meepraten in de Europa League: Olympique Marseille - Atalanta
1
Live meepraten in de Europa League: AS Roma - Bayer Leverkusen
0
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
21
'Zinédine Zidane voldeed niet aan één kraakheldere eis van Bayern München'
5
Live meepraten in de Premier League: Chelsea - Tottenham Hotspur
12

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties