Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Stegeman passeert Peter Bosz na eerste uitzege van Heracles Almelo

Laatste update:

Onder een striemend fluitconcert zocht Roda na het rustsignaal de kleedkamer op. De ploeg van Robert Molenaar had in de eerste 45 minuten weliswaar goede intenties, maar kwam tot geen enkele uitgespeelde aanval. Heracles daarentegen wachtte geduldig op zijn kans, toonde zich veel slagvaardiger en legde daarmee de basis voor de overwinning.

Na twaalf minuten nam het team van Stegeman de leiding. Brandley Kuwas knalde een vrije trap hard in de bovenhoek binnen: 0-1. Roda probeerde via Mohammed El Makrini en Mikhail Rosheuvel op gelijke hoogte te komen, maar na 38 minuten verscheen de 0-2 op het scorebord. Kristoffer Peterson schoof de bal na een prima individuele actie rustig in de verre hoek.

Net als in de eerste helft was het begin van beide ploegen aan het tweede bedrijf zeer matig. Roda probeerde een aansluitingstreffer te forceren, maar zonder resultaat. Dani Schahin schoot naast en een inzet van Livio Milts werd door Bram Castro gekeerd. Het was vervolgens aan een gebrek aan scherpte enerzijds en een uitstekend optreden van Castro anderzijds te danken dat Heracles de dubbele voorsprong niet uit handen gaf.

Schahin, Simon Gustafson, Jorn Vancamp en Gyliano van Velzen kregen de bal er vanuit kansrijke positie niet in. Jochem Kamphuis beoordeelde bovendien een ongelukkige handsbal van Wout Droste niet als een strafschop. Aan de andere kant van het veld voorkwam Patrick Banggaard op de lijn dat een inzet van Kuwas de 0-3 betekende, maar in de slotfase tekende Peter van Ooijen alsnog voor de derde treffer. Roda, dat slechts één van de laatste vijf Eredivisie-wedstrijden tegen Heracles in eigen huis won, blijft voorlopig zeventiende, terwijl Heracles als de nummer negen van de Eredivisie overnacht.

-
Denk jij dat Roda JC Kerkrade gaatdegraderen?

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties