Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Steijn breekt FOX Sports-interview af: 'Ik heb hier geen zin meer in'

Laatste update:

Van Hooijdonk was dit seizoen acht keer trefzeker en is met dat aantal clubtopscorer. Desondanks geeft Steijn de voorkeur aan Bilate in de punt de aanval en mocht Van Hooijdonk in Deventer pas vlak voor het einde van de wedstrijd invallen. Na afloop droop de spits zichtbaar geïrriteerd af. "Ik vond dat het behoorlijk stond en zag geen reden eerder te wisselen", legt Steijn zijn keuze uit over de late invalbeurt van Van Hooijdonk. "Ik maak mijn keuzes op basis van wat ik zie in de wedstrijd en ik vond het heel behoorlijk op dat moment. Uiteindelijk dacht ik nog iets te bereiken door hem te brengen met wat frisheid. Dat het de negentigste minuut was, dat is dan maar zo."

De verslaggever benadrukte in het gesprek met de NAC-trainer dat Van Hooijdonk allesbehalve blij was na afloop. "Ik ben er niet voor om iedereen het naar zijn zin te maken en blij te houden. Ik heb gisteren een goed gesprek met hem gehad en ook aangegeven dat hij belangrijk is voor de ploeg. Nu kiezen we iemand anders, maar hij heeft eerder al gezien dat het snel kan veranderen", reageert Steijn. "Na het uitvallen van Mario Bilate heeft hij weken achter elkaar gespeeld en gescoord. Nu breng ik hem laat, de volgende keer breng ik hem vroeger of start hij."

Toen de verslaggever nogmaals vroeg naar Van Hooijdonk, sloeg het humeur van Steijn om. "Ik weet niet waar je naartoe wil met dit interview? Elke keer maar dezelfde negatieve vragen", aldus een geïrriteerde Steijn. "Als jij ergens op uit bent, moet je het maar zeggen, maar er is in elk geval niets. Jij blijft maar doorvragen, zullen we maar stoppen met dit interview? Ik heb geen zin om deze vragen iedere keer te beantwoorden." De verslaggever reageerde met de constatering dat Steijn Van Hooijdonk niet vaak vlak voor tijd in het veld brengt. "Wil je erop door blijven gaan, of niet? Of mag ik naar de volgende pers? Ik heb niet zoveel zin meer in dit interview."

Sky Sports: Van Hooijdonk speelt zich in de kijker bij drie Engelse clubs

Sydney van Hooijdonk treedt mogelijk in de voetsporen van zijn vader.Lees artikel

Van Hooijdonk werd zelf ook nog gevraagd naar zijn wisselbeurt. De twintigjarige aanvaller zei geen begrip te hebben voor de situatie. Of hij in januari uit is op een transfer? "Dat is een heel goede optie. We moeten nog één wedstrijd tot de winterstop en daar moet ik op focussen. Ik weet niet waar Sydney van Hooijdonk over een maand is. Misschien hier, misschien niet. Ik ga niet zeggen dat het niet goedkomt, want de vorige keer kwam het ook goed, maar het is wel heel lastig. Het is verre van ideaal." In de Engelse media werd Van Hooijdonk deze week gelinkt aan Nottingham Forest, Sheffield Wednesday en Swansea City.

-

Meer nieuws

Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
6
Live meepraten in de Eredivisie: Excelsior - NEC
0
Lang kijkt recht in camera, laat zijn tanden zien en waarschuwt Feyenoord
17
Footy Headlines lekt derde tenue Ajax voor komend seizoen
8
Liveblog huldiging PSV: Mislintat wordt geëerd door supporter van PSV
26
Valentijn Driessen: 'PSV moet helemaal niet willen dat hij terugkeert'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties