Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Kees Kwakman pleit direct voor een wissel tijdens Spanje - Duitsland: 'Man, man'

Laatste update:

In de openingsfase van de kwartfinale op het EK tussen Spanje en Duitsland uit Kwakman direct zijn onvrede over Taylor. De arbiter liet twee overtreding van de Duitsers onbestraft, terwijl de tackles op Lamine Yamal en Pedri ogenschijnlijk fors waren. Pedri, die hard op de knie werd geraakt door Toni Kroos, moest zelfs al acht minuten vervangen worden door Dani Olmo.

"Kom maar ff wisselen Taylortje. Man man deze scheids", schrijft Kwakman op X. Na zijn bericht volgden overigens wel spoedig gele kaarten, onder meer voor Antonio Rüdiger en Robin Le Normand. Beiden missen een eventuele halve finale.

Meer nieuws

Slaat Ronald Koeman opnieuw toe met Oranje? 'Moet Engeland beducht op zijn'
0
Van Hooijdonk zou basiself van Nederland op 3 plekken wijzigen tegen Engeland
3
Dit enorme bedrag verdiende KNVB al dankzij de prestaties van Oranje op het EK
4
'UEFA heroverwoog Oranje-scheidsrechter Zwayer vanwege incident met Bellingham'
9
Ajax strikt nieuwe keeperstrainer na razendsnel vertrek Jelle ten Rouwelaar
30
Noa Lang reageert razendsnel op 'haatreactie': 'Hoe is het in de Albert Heijn?'
0

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties