Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Steijn: 'Ik wil hem behouden, maar het zou kunnen dat hij niet gaat spelen'

Laatste update:

"Ik heb met Davy gesproken en ik heb hem uitgelegd dat het aan hem is om mij te overtuigen", laat de 48-jarige trainer van Ajax optekenen. "Het liefst houd ik hem erbij, maar we moeten ook kijken naar de situatie wanneer hij niet aan spelen toekomt, en die mogelijkheid is er. Dan moeten we besluiten of we hem erbij houden of een transfer gunnen. Zover is het nog niet, maar dat zijn wel dingen om te bekijken."

"Ik kan me wel voorstellen dat hij ergens wil spelen", gaat Steijn verder. "Als dat niet bij Ajax is, snap ik dat hij nog een mooi avontuur in het buitenland aan wil gaan. Maar laat wel duidelijk zijn dat ik tevreden ben over hem. Hij is een jongen die de rest van het team op sleeptouw kan nemen, en daar hebben we er momenteel niet veel van."

Klaassen maakte zijn debuut in het betaald voetbal bij Ajax en verliet de club in 2017 voor een buitenlands avontuur. De aanvallende middenvelder tekende bij Everton en leverde Ajax bijna dertig miljoen euro op. Zijn tijd in Engeland werd echter geen succes: al na één seizoen werd hij door Werder Bremen naar Duitsland gehaald. In 2020 sloeg Ajax toe en besloot de club Klaassen voor twaalf miljoen euro terug te halen naar Amsterdam.

Moet Ajax Davy Klaassen behouden?

Meer nieuws

Spanje knokt zich in extremis langs Duitsland en is halve finalist
6
Vermoedelijke opstellingen Nederland - Turkije: Koeman voert één wijziging door
2
Basisspeler van Oranje tegen Roemenië mist mogelijk Turkije door knieklachten
18
Koeman sprak met één speler, zonder naam te noemen, over cruciaal verbeterpunt
9
Live meepraten op het EK: Portugal - Frankrijk
3
Duitsland dwingt verlenging af en leeft nog na hele late gelijkmaker van Wirtz
29

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Ajax traint onder Farioli
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties