Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Steijn krijgt bepaald geen aanbeveling: 'Alles wat ik niet van een trainer wil'

Laatste update:

"Maurice Steijn is trainer geweest bij allerlei clubs, VVV-Venlo en Sparta, en heeft daar een bepaalde reputatie opgebouwd", opent Öztürk het item over de clubloze trainer maandag in VI Uncensored. "Een zodanige reputatie dat je bij Ajax kan belanden."

"Maar als je gaat kijken wat je van een trainer wil... Althans, als ik naar een trainer kijk en wat ik van hem zou willen. Dan is het eigenlijk alles wat Maurice Steijn niet is. En dan denkt Heerenveen: fijn, die moeten we hebben. Dat vind ik dan knap", analyseert de journalist met gevoel voor cynisme.

"Het is heel makkelijk om van buitenaf naar deze periode bij Ajax of Maurice Steijn te trappen. Laat het hem maar zien bij Heerenveen", geeft Öztürk Steijn toch het voordeel van de twijfel. "Ik bedoel: Heerenveen is ook een club waar je moet presteren, dus laat het maar zien."

Ranieri


"Claudio Ranieri is ook een keer uitgelachen, maar is gewoon kampioen geworden met Leicester City. Gary Lineker (fan van Leicester, red.) was toen heel chagrijnig over de aanstelling van Ranieri: 'Is dit alles wat jullie kunnen doen? Bij deze trainer uitkomen, Ranieri?' Dus misschien maakt Maurice Steijn Heerenveen wel kampioen", zegt Öztürk met een glimlach op zijn gezicht.

Gesprek


De Leeuwarder Courant meldde vrijdag dat Heerenveen en Steijn een oriënterend gesprek hebben gevoerd. "Maurice was geïnteresseerd in ons verhaal. Het was een prima gesprek", zei directeur Ferry de Haan na afloop.

De regionale krant meldt maandag dat ook Rick Kruys in beeld is bij Heerenveen. Kruys is bezig aan zijn laatste maanden bij VVV-Venlo en is de volgende naam die wordt genoemd als volgende trainer in het Abe Lenstra Stadion.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Voetbalzone-nieuws? Volg dan nu ons WhatsApp-kanaal!

Vind jij Maurice Steijn geschikt voor sc Heerenveen?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
21
Matthijs de Ligt verliest race tegen de klok en mist CL-clash met Real Madrid
1
Zoon van Peter Bosz gaat in de Eredivisie aan de slag als hoofdscout
0
Dumfries reageert via Instagram op veelbesproken actie tijdens kampioensfeest
6
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Boschker stopt als keeperstrainer Twente en wil door in opvallende nieuwe rol
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties