Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Steijn krijgt steun na 'laffe streek' Van Hooijdonk: 'Het is een slang'

Laatste update:

Tafelgast Dick Advocaat stelt evenals Wim Kieft en Van der Meijde dat Van Hooijdonk met bewijzen moet komen. Van der Meijde doet daar een schepje bovenop. "Dit is een steek in de rug van Steijn. Je bent gewoon een rat als je dit soort dingen roept. Het is een schande." Volgens Van der Meijde moet de NOS ingrijpen. "Waarom zou je hem nog aan tafel laten zitten? Natuurlijk moet hij weg. Als je zulke dingen zegt die niet waar zijn, wat moet je dan met zo'n man aan tafel. Het is algemeen bekend in de voetballerij dat hij een slang is."

Van der Meijde concludeert dat Van Hooijdonk puur en alleen een wrok koestert jegens Steijn. "Steijn zou zijn zoon niet altijd hebben laten spelen, maar Sydney heeft onder Steijn 31 van de 38 wedstrijden gespeeld. In de zeven wedstrijden die hij niet gespeeld heeft was hij geblesseerd, omdat hij dronken onder de douche was gevallen en een blessure aan zijn hand had." Van der Meijde denkt dat Van Hooijdonk met zijn gedrag invloed heeft op de carrière van zijn zoon. "Het is best egoïstisch naar zijn zoon toe. Clubs gaan nu twijfelen omdat zijn vader allemaal rare dingen zegt, dus hij pakt zijn zoon er ook nog mee." Van Hooijdonk junior begeeft zich momenteel in een uitzichtloze situatie bij Bologna.

Kieft denkt de oplossing te hebben. "Ik denk dat Pierre voorlopig even geen wedstrijden bij Ajax moet doen. Ik denk niet dat hij naar dat stadion moet gaan", lacht de Amsterdammer. Steijn heeft inmiddels actie ondernomen tegen Van Hooijdonk. De Hagenees eist dat Van Hooijdonk zijn beschuldiging van zondag in Studio Voetbal rectificeert, zo meldde De Telegraaf maandag. De trainer van Ajax heeft Van Hooijdonk daartoe gesommeerd in een brief die verstuurd is door zijn advocaat Jan Kabalt.

Meer nieuws

Dortmund wil Sancho behouden maar hoort fikse vraagprijs van Manchester United
2
Maarten Martens blijft na 'bijzonder seizoen' definitief aan als coach van AZ
15
VZ Kort: Florian Wirtz volgt Jude Bellingham op en wint prestigieuze prijs
77
Dit is de reden waarom Farioli Ajax boven Brighton gaat verkiezen
32
'Arsenal wil Ajax naast Hato en Ramaj ook beroven van andere sleutelspeler'
22
De EK-selectie van Engeland: dit zijn de spelers die dinsdag kans maken
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties