Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Steijn wijst nieuwe eerste doelman aan bij Ajax na langdurig wegvallen Rulli

Laatste update:

Gorter kwam in de seizoensouverture tegen Heracles voor rust binnen de lijnen als vervanger van Gerónimo Rulli, die uitviel na een botsing met Jizz Hornkamp. Inmiddels is duidelijk dat de Argentijnse doelman voor de winterstop niet meer in actie komt en dat Steijn het vertrouwen schenkt aan Gorter. "Wij hebben er deze week goed naar gekeken met z'n allen. Met Diant Ramaj en Gorter hebben we twee talentvolle keepers. Ik heb nu gekozen voor Gorter omdat hij al langer bij de groep zit en onze stijl van spelen meer beheerst", aldus Steijn.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

"Hij kent de jongens in de achterhoede goed en spreekt de taal. Het zijn kleine dingen die in zijn voordeel vallen, want ze zitten dicht bij elkaar. Ik kies nu voor Jay", voegt de trainer van Ajax daaraan toe. Gorter is aan zijn derde seizoen in de Johan Cruijff ArenA begonnen. De 23-jarige doelman werd destijds overgenomen van Go Ahead Eagles. Het lukte hem tot dusver niet om een vaste plaats te veroveren en Ajax verhuurde hem vorig seizoen enkele maanden aan het Schotse Aberdeen. Een nieuwe verhuurperiode leek in de maak, maar dat ging wegens de blessure van Remko Pasveer niet door. Gorter lijkt nu de kans te krijgen om zich voor een langere periode te bewijzen bij Ajax.

Nieuw contract De Graaff
Ajax maakt tevens bekend dat er overeenstemming is bereikt met Tom de Graaff over een nieuw contract. De verbintenis gaat met terugwerkende kracht in op 1 juli en loopt tot 30 juni 2026. Het oude contract van de pas achttienjarige keeper liep door tot medio 2024. De Graaff doorliep de jeugdopleiding van Ajax en debuteerde in augustus 2022 in het betaald voetbal. Op die dag won Jong Ajax met 5-1 van De Graafschap. Hij heeft inmiddels 25 duels namens het beloftenelftal achter zijn naam staan.

Eredivisie
Excelsior
2 - 2
Ajax
Goede keuze van Maurice Steijn?

Meer nieuws

Prachtig gebaar van spelersgroep Vitesse: 'Op naar de twee miljoen!'
0
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
2
Pak 50x je inzet als PSV zondag thuis wint van Sparta Rotterdam!
0
Ajax deelt uitstekend nieuws over Brobbey, Henderson en Berghuis
11
De Telegraaf en Romano weten het zeker: Van Bommel vertrekt bij Royal Antwerp
31
Noa Lang mist ook einde van seizoen bij PSV; EK hoogst onzeker voor aanvaller
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties