Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Stekelenburg: 'Als je hard blijft werken komt het geluk soms naar je toe'

Laatste update:

Een jaar geleden had Stekelenburg niet kunnen bedenken dat hij mogelijk als eerste keeper van Oranje naar het EK zou gaan. Hij ruilde de bank van Everton in voor die van Ajax en greep zijn kans nadat André Onana tegen een langdurige schorsing aanliep nadat hij positief werd getest op het verboden middel furosemide. Door een positieve coronatest ontbreekt Jasper Cillessen in de EK-selectie, waardoor Stekelenburg nu kanshebber is om eerste keeper van Nederland te worden. "Het is niet iets wat ik vooraf had gedacht. Wel gehoopt natuurlijk", reageerde de 38-jarige doelman zondagavond bij de NOS. "Als je hard blijft werken komt het geluk soms naar je toe."

Met zijn 38 jaar en 257 dagen is Stekelenburg na Sander Boschker (39 jaar en 224 dagen) en Piet Kraak (38 jaar en 263 dagen) de op twee na oudste keeper die speelde voor het Nederlands elftal. Verslaggever Arno Vermeulen zei tegen Stekelenburg dat de doelman volgens de publieke opinie de beste papieren lijkt te hebben. "Ja, maar dat doet me niet zoveel", aldus Stekelenburg. "Het gaat er uiteindelijk om wat de bondscoach vindt. Het is zijn keuze en ik hoop dat het voor mij is. Je wil als sportman altijd spelen en daar ga ik voor. Maar nogmaals: het is aan de bondscoach." Wat het voor Stekelenburg betekent dat hij rugnummer één heeft gekregen? "Niks, want als je met een op de bank zit is het ook niet prettig."

Een dikke en een zeldzame onvoldoende in uitzwaaiduel Oranje

Maarten Stekelenburg kreeg van Voetbalzone een 6,5 voor zijn optreden in Oranje.Lees artikel

De Boer wilde na afloop van het duel op de persconferentie niets loslaten wie de concurrentiestrijd heeft gewonnen. "Ik ga het deze week overleggen. We zullen het zondag zien. Zondag is het moment dat jullie het zien, het lijkt mij een goed idee dat ik het eerst de keepers zelf vertel", aldus De Boer. Volgens Pierre van Hooijdonk gaat het er nog om spannen wie zondag tegen Oekraïne onder de lat staat bij Oranje. "Die wedstrijd tegen Schotland met Krul en de wedstrijd tegen Georgië met Stekelenburg: dat is een gelijkspel", aldus de analist. Theo Janssen denkt dat De Boer zijn keuze allang gemaakt heeft. "Ik ben het met Pierre eens, maar zeg nog steeds Stekelenburg. Ik hoorde De Boer van tevoren zeggen dat hij er nog niet uit is. Dat kan niet. Hij weet het al. Hij wist het al voordat ze hieraan begonnen, zeker toen Cillessen wegviel."

-
Voor wie moet Frank de Boer volgens jou kiezen op het EK?

Meer nieuws

VZ Kort: FC Utrecht langer door met routinier Jens Toornstra
77
Eredivisie-clubs opgelet: Tjaronn Chery komende zomer op te pikken
4
'Zoekend Ajax en PSV sturen scouts af op Europese halve finale'
8
Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
67
Footy Headlines lekt 'artistiek en uniek' uitshirt van Ajax voor komend seizoen
30
Feyenoord-reserve over mogelijk vertrek: 'Ik sta open voor een nieuwe uitdaging'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties