Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Willem van Hanegem wijst naar mogelijke verklaring voor minder optreden van Joey Veerman

Laatste update:

Het Nederlands elftal kwam al na zes minuten op achterstand in Berlijn door een eigen goal van Donyell Malen. De ploeg van Ronald Koeman kon totaal geen grip op de wedstrijd krijgen in de fase na die openingstreffer. De bondscoach liet verschillende middenvelders al snel warmlopen en na een mislukte aanname van Veerman riep hij Xavi Simons bij zich om direct in te vallen.

Ook Van Hanegem vond Veerman niet goed spelen. "Al die medespelers die hem even een schouderklop gingen geven na zijn wissel, waarom toch? We hebben het over een Europees Kampioenschap, het is voetbal op het hoogste niveau en dan is er even geen ruimte voor medelijden."

"Laat hem gewoon even na zo'n vroege wissel." De oud-voetballer noemt het spel van de middenvelder van PSV 'bedroevend'. "Maar toch kan het een voetballer overkomen. Alleen, een topspeler beperkt zijn val op een avond dat het allemaal niet wil lukken."

Bij Veerman 'werd het met de minuut minder' in Berlijn, zegt Van Hanegem. "Dat zegt iets over zijn niveau, maar dit heeft ook hij te danken aan al die mafketels die hem de afgelopen maanden hebben bewierookt en hem gingen neerzetten als een soort kruising tussen Toni Kroos en Andrea Pirlo. Diezelfde aanbidders gaan hem nu afbreken tot op het bot, zo werken ze."

'Het mag best een paar dagen grimmig zijn'


Van Hanegem sluit niet uit dat Oranje er in de knock-outfase weer kan staan. Dan moet de komende dagen wel 'alles op tafel worden gegooid'. "Koeman moet zich deze dagen niet gek laten maken in de zin van of hij het na afloop nou wel of niet 'een wanvertoning' moet noemen. Die discussie, hoe lastig dat ook is, moet je helemaal niet aangaan als bondscoach."

De oud-middenvelder vindt dat de internationals de komende dagen best even hard naar elkaar mogen zijn. "Wout Weghorst heeft eigenlijk gewoon gelijk als hij zegt dat het toernooi nu pas echt gaat beginnen. Nu niet gaan zemelen over de sfeer of lief zijn voor elkaar. Het mag best een paar dagen grimmig zijn. Het is topvoetbal."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

In de wandelgangen: José Mourinho wil grote naam naar Fenerbahçe halen
0
Grootste sterktes Roemenië aangestipt: 'Daarmee kunnen ze Oranje pijn doen'
12
Programma, uitslagen en standen van het EK: achtste finales van start
8
'Dani de Wit kan na vertrek bij AZ tekenen in twee topcompetities'
7
Feyenoords 'ideale opvolger van Berghuis' kan Nederland pijn doen op het EK
1
Programma, uitslagen en standen Copa América 2024: Brazilië en Colombia winnen
8

Meer sportnieuws

Reacties