Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Stekelenburg kan Coppa mede door prachtige treffer Del Piero vergeten

Laatste update:

De (naar later zou blijken vermakelijke) eerste helft was nog maar zes minuten onderweg, of Stekelenburg moest de bal voor de eerste keer uit zijn net halen. Emanuele Giaccherini werd diep gestuurd door Andrea Barzagli, drong het strafschopgebied binnen en verschalkte de uitkomende sluitpost met een schot in de verre hoek. De hoofdstedelingen, die aantraden zonder Daniele De Rossi en Pablo Osvaldo, zaten niet bij de pakken neer en kwamen tot tweemaal toe gevaarlijk voor het doel van Juventus-doelman Marco Storari.

Een combinatie tussen Miralem Pjanic en Erik Lamela werd door de sluitpost van de voeten van eerstgenoemde geplukt, terwijl verdediger Simon Kjaer op het kwartier uit een hoekschop van Francesco Totti de bal rakelings over kopte. Juventus, met ex-Roma-spits Marco Borriello en routinier Del Piero in de aanvalslinie, liet zich op het halfuur weer eens zien en het resulteerde in een juweel van een doelpunt: Del Piero toonde aan nog altijd niet versleten te zijn.

De 37-jarige aanvaller wilde eigenlijk een pass geven, maar kreeg de bal op gelukkige wijze (via een been van een Roma-verdediger) terug. Hij bedacht zich niets en krulde het speeltuig op een magistrale manier, via de onderkant van de lat, achter de kansloze Stekelenburg in de kruising. Het lukte Roma voor de pauze maar niet om de defensie van Juventus te verontrusten en het leek dus van afstand te moeten. Dat probeerde Pjanic drie minuten voor de pauze met een vrije trap van grote afstand, maar hij trof net geen doel.

AS Roma moest na de thee op zoek naar de aansluitingstreffer, maar grote kansen kon de ploeg eigenlijk niet creëren. Fernando Gago volleerde naast en Fabio Borini (die de tegenvallende Bojan kwam vervangen) kopte over, voordat de opdracht al helemaal lastig werd omdat Lamela het veld moest verlaten. De Argentijn kreeg rood toen hij Giorgio Chiellini na een partijtje worstelen op de grond in zijn kruis schopte. In de slotfase schoot Fabio Quagliarella (ingevallen voor Del Piero) op de lat, waarna Kjaer zijn eigen doelman zelfs nog verschalkte voor de 3-0.


szólj hozzá: ju - ro

AS Roma is geen topclub

Meer nieuws

Is dit de meest politiek beladen voetbalderby van West-Europa?
4
Prachtig gebaar van spelersgroep Vitesse: 'Op naar de twee miljoen!'
2
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
2
Pak 50x je inzet als PSV zondag thuis wint van Sparta Rotterdam!
0
Ajax deelt uitstekend nieuws over Brobbey, Henderson en Berghuis
12
De Telegraaf en Romano weten het zeker: Van Bommel vertrekt bij Royal Antwerp
33

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties