Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Stekelenburg kan PSG niet van scoren houden en is uitgekeept in beker

Laatste update:

In de kwartfinale van de Coupe de France stond er dus een ontmoeting op het programma tussen grootmachten Paris Saint-Germain en AS Monaco, twee ploegen die elkaar zondag nog ontmoetten in het kader van de competitie. In de Ligue 1 werd het 0-0, maar in het bekerduel werd al na drie minuten duidelijk dat de score dit keer anders zou zijn. Stekelenburg werd in de openingsfase verslagen door een kopbal van David Luiz.

De bezoekers probeerden het daarna wel, maar het zat ze niet mee: zo raakte Alain Traoré de paal uit een vrije trap. De wedstrijd met veel overtredingen en gele kaarten kreeg vlak na rust al de beslissing. Marco Verratti had zelf al kunnen schieten, maar gaf af aan Edinson Cavani. De Uruguayaan verschalkte Stekelenburg, met dank aan de paal. Het vervolgens aan het aluminium en de goed keepende Nederlander te danken dat het daarbij bleef.

-

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
71
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
14
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties