Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Stekelenburg mag Koeman dankbaar zijn voor deze kans'

Laatste update:

De Monegasken hadden hem niet nog een seizoen nodig en bij Fulham zat men ook niet meer op Steek te wachten: de negen jaar jongere Marcus Bettinelli is daar inmiddels opgeklommen tot eerste keus en er zijn al voldoende back-ups voorradig. Stekelenburg mag het nu weer gaan laten zien op het hoogste niveau in Engeland en nog wel bij een club uit de subtop ook. Hans van Breukelen gunt het hem van harte.

De oud-doelman is benieuwd hoe de samenwerking tussen Stekelenburg en the Saints uitpakt, zegt hij in gesprek met Metro. "Als Maarten zijn niveau van het WK 2010 haalt, mag Southampton zijn handjes dichtknijpen. Maar dat was wél een incident. Een topper laat het over een langere periode zien en dat is Maarten niet gelukt."

"Hij mag Koeman dankbaar zijn met deze kans en ik verwacht dan ook dat Maarten hem met beide handen aangrijpt", denkt Van Breukelen. Stekelenburg keepte van 2002 tot 2011 voor Ajax en kwam in die jaren tot liefst 191 wedstrijden in de Eredivisie. Daarna ging hij aan de slag bij AS Roma, wat geen goede keus bleek. Opvallend genoeg was er zo weer een parallel met Edwin van der Sar, die na Ajax naar Juventus ging en daar ook niet gelukkig werd.

Net als Van der Sar destijds (in 2001) ging Stekelenburg weg en vestigde hij zich bij Fulham. Waar Van der Sar een topper werd in Londen, ging het met Stekelenburg echter minder voortvarend: de club degradeerde uit de Premier League. Nu hoopt hij zich in dienst van Southampton alsnog te manifesteren in de Engelse koningsklasse, in ieder geval tot Forster weer helemaal fit en speelklaar is. Southampton huurt hem een compleet jaar.

Denk jij dat Maarten Stekelenburg het goed zal doen bij Southampton?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
108
AZ ziet mogelijke opvolger van Vangelis Pavlidis in Eredivisie rondlopen
9
Sergiño Dest brengt supporters van PSV in korte video zeer slecht nieuws
10
Meerdere Italiaanse spelers trappen in nepaanbiedingen uit Saudi-Arabië
9
Arne Slot ziet na Pepijn Lijnders tweede Nederlander vertrekken bij Liverpool
11
'Verdediger van PEC kan fraaie overstap maken naar LaLiga of Premier League'
4

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties