Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Stekelenburg verraadt onbedoeld het leugentje van Ten Hag over Onana

Laatste update:

"Ik hoorde aan het begin van de week al dat ik zou spelen", zegt Stekelenburg tegenover Kraay junior, die daarop vraagt of André Onana toen al geblesseerd was. Volgens de officiële lezing heeft de Kameroener een lieskwetsuur. "Dat is pas een paar dagen later gebeurd", reageert Stekelenburg met stalen gezicht. "Of ik nu blijf staan? Dat zul je aan de trainer moeten vragen. Als het aan mij ligt, wel." Volgens Stekelenburg was Onana dus al gepasseerd voordat de Kameroener geblesseerd raakte. Ten Hag kreeg voorafgaand de vraag: "Is Onana geblesseerd afgehaakt, of heb jij gezegd: 'Je gaat afhaken'?" Ten Hag zei toen: "Nee, hij is geblesseerd."

Stekelenburg was vanzelfsprekend dolblij om zijn rentree te mogen maken. "Ja, ik had er zin in. Finales willen we allemaal spelen, daar doe je het voor. Je wil prijzen winnen, het is alleen jammer genoeg niet gelukt", aldus de 39-jarige goalie. "Ik ben er lang uit geweest, maar was wel blij. Dan ga je je voorbereiden, dat is het eigenlijk."

Voor Stekelenburg was een terugkeer in een cruciaal duel zonder enig wedstrijdritme geen groot probleem. "Het is lang geleden dat ik speelde, maar ik heb wel vaker een periode gehad dat ik niet speelde, alleen toen trainde ik wel door. Dan mag je meteen beginnen in zo'n wedstrijd, maar op het moment dat het fluitsignaal gaat, gewoon je ding doen. De spanning was daarvoor al weg, hoor." Stekelenburg vindt dat er meer had in gezeten voor Ajax. "We speelden een redelijke eerste helft. Het is een topwedstrijd die beslist wordt op kleine dingen. We gaven het na rust binnen vijf minuten weg."

Meer nieuws

VZ Kort: Lasse Schöne is ook volgend seizoen in de Eredivisie te bewonderen
77
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
8
Kenny Tete maakt met tekenen contract einde aan geruchten over Besiktas
0
Ongekende tirade kost Allegri de kop: Juventus ontslaat trainer op staande voet
15
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Berghuis: 'Dat had ik niet verwacht, gezien mijn lange tijd bij de amateurs'
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties