Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken

Laatste update:

Zirkzee wordt door Italiaanse media al tijden genoemd als toekomstige topspits voor AC Milan, maar inmiddels azen i Rossoneri nadrukkelijk op zijn diensten volgens de Nederlandse ochtendkrant. "Clubicoon Zlatan Ibrahimovic, adviseur van de eigenaren en het management van AC Milan, maakt er geen geheim van dat hij Zirkzee komend seizoen graag in San Siro ziet spelen."

Meer: Nieuwe kandidaat voor Ronald Koeman en Nederland? ‘Je hoopt er stiekem toch op’

Journalist Steven Kooijman, die zich baseert op bronnen rondom de spelers, denkt dat Zirkzee een zomertransfer gaat maken. "Gezien zijn stormachtige ontwikkeling en het flinke prijskaartje (meer dan 50 miljoen euro) zal ook Bologna willen meewerken aan een transfer."

Zirkzee ligt bij Bologna nog tot medio 2026 vast. De Italianen namen de jeugdinternational uit Schiedam in de zomer van 2022 voor slechts 8,5 miljoen euro over van Bayern München. Met name dit seizoen heeft Zirkzee de smaak écht te pakken in Italië: in 35 officiële wedstrijden namens Bologna was de spits goed voor 12 doelpunten en 7 assists.

Beukema


Beukema, die centraal achterin speelt bij de verrassende nummer vier van de Serie A, geniet volgens De Telegraaf veel belangstelling. Waar de Nederlanders nu nog samenspelen bij Bologna, kan het goed zijn dat ze komend seizoen tegenover elkaar staan in de Derby della Madonnina.

De in Deventer geboren mandekker is niet van plan zijn huidige werkgever zomaar in te wisselen. "Indien Bologna zich plaatst voor de Champions League, zal Beukema alleen voor een stap omhoog zijn koffers willen pakken", schrijft Kooijman.

Kooijman weet welke club Beukema nauwlettend in de gaten houdt. "Landskampioen Inter is uiteraard zo'n stap. Na Inter en Juventus heeft Bologna de minst gepasseerde defensie van de Serie A." Beukema ligt bij Bologna nog tot medio 2027 vast en is volgens Transfermarkt zo'n 15 miljoen euro waard.

Bologna nam Beukema vorige zomer nog voor 9 miljoen euro over van AZ. In Italië heeft de stopper onder de veelbelovende trainer Thiago Motta zowel fysiek als voetballend grote stappen gezet. Inmiddels staat de teller op 31 officiële wedstrijden namens Bologna, waarin Beukema 2 treffers en 1 assist noteerde.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Ronald Koeman negeert smaakmaker: 'Moet eerst een jaartje Eredivisie spelen'
10
Quincy Promes onder voorwaarden vrijgelaten in Dubai
16
Alireza Jahanbakhsh had bijna voor een andere topclub dan Feyenoord gespeeld
11
'Laporta overweegt Xavi te ontslaan bij Barça na uitspraken op persconferentie'
33
'Girona wil doorpakken en grote naam presenteren als teamgenoot Daley Blind'
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties