Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Poolse topclub heeft vizier gericht op clubloze Pascal Jansen'

Laatste update:

De 51-jarige Jansen is sinds januari clubloos, nadat hij door AZ werd ontslagen na enige teleurstellende resultaten. Vervolgens werd hij meerdere malen in verband gebracht met Ajax, maar van daadwerkelijke gesprekken bleek geen sprake, zo bevestigde hij zelf.

Begin vorige maand meldde De Telegraaf dat Jansen in beeld zou zijn bij Spartak Moskou, maar ook daar bleef het slechts bij geruchten.

Nu zou Lech Poznan de hoop gevestigd hebben op Jansen. De huidige nummer drie in de Poolse competitie is op zoek naar een opvolger van Rumak, wiens contract na dit seizoen afloopt.

Bij Lech Poznan zou Jansen de tweede Nederlandse trainer uit de clubgeschiedenis kunnen worden, daar John van den Brom tussen juli 2022 en december 2023 werkzaam was bij de achtvoudig landskampioen van Polen.

Vorige zomer oefende Jansen met AZ ter voorbereiding op het huidige seizoen al eens tegen Lech Poznan. Toen wonnen de Alkmaarders met maar liefst 4-0.

Lech Poznan staat momenteel op een derde plaats in de Ekstraklasa en heeft, met nog drie wedstrijden te spelen, een achterstand van vier punten op koploper Jagiellonia Bialystok. Met de huidige derde plaats zou het zich verzekeren van Europees voetbal.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Waanzinnige beelden: Klopp zet op Anfield eigen nummer in voor Arne Slot
5
Haaland weet niet hoe snel hij naar binnen moet na winnen titel met Man City
1
Arsenal grijpt opnieuw naast landstitel: rentree voor Jurriën Timber in mineur
15
Chelsea bekroont sterke eindsprint met zesde plaats en gaat Europa in
15
Tottenham Hotspur overtuigt en pakt Europa League-ticket; Luton Town degradeert
0
Manchester City schrijft geschiedenis met vierde landstitel op rij
88

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties