Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Stel dat Veltman het eigen doelpunt had gemaakt dat De Rossi overkwam'

Laatste update:

"Stel dat Veltman het eigen doelpunt had gemaakt dat De Rossi overkwam. Ik denk dat ze Joël aan het spit hadden geregen, gevierendeeld en aan de hoogste boom opgeknoopt, niet noodzakelijkerwijs in deze volgorde", schrijft Spaan in zijn column voor Het Parool. "Het was een eigen doelpunt dat de gebeten hond wordt aangerekend, terwijl een Daniele de Rossi ervanaf komt met een klap op de schouder die zegt: 'kan de beste gebeuren, pik'. Van een pispaal pikken ze niks."

Spaan gaat ook in op de situatie van Kevin Strootman, die na zijn wedstrijd tegen Engeland bij Oranje zijn basisplaats verloor en in de media ook niet gespaard werd. "Wat moet het voor Strootman heerlijk zijn om na een interlandbreak terug te komen in Rome", aldus Spaan. "Pispaal in Oranje, gewaardeerde kracht op de terrassen van Testaccio. Niet alleen daar. L'Équipe beloonde hem gisteren met een zes, de enige voldoende in een Roma-elftal vol vieren en vijven. Hij bleef dan ook, als rechtshalf nota bene, mooi overeind tegen Iniesta. Wie kan het hem nazeggen?"

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
76
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties