Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Woerts meldt definitief akkoord Van Persie en Heerenveen; wachten op witte rook

Laatste update:

Vorige week werd al duidelijk dat een akkoord tussen Van Persie en Heerenveen nabij was. Dat terwijl de jonge oefenmeester eigenlijk als 'toevalstreffer' gold in Friesland.

Eerst had Heerenveen namelijk Maurice Steijn en Rick Kruys op het hoog. Toen Peter de Waal namens zaakwaarnemerskantoor SEG vertelde over de ambities van Van Persie, raakten de onderhandelingen met laatstgenoemde echter in een stroomversnelling.

Van Persie, die momenteel de Onder 18 van Feyenoord traint, ambieerde namelijk het hoofdtrainerschap bij een eerste elftal. Hij zag Heerenveen daarbij als ideale vervolgstap.
In de gesprekken die volgden maakte Van Persie indruk. De huidige nummer tien van de Eredivisie besloot daarop de Rotterdammer tot topkandidaat voor de vacature te promoveren.

Van Persie is vrij om te gaan waar hij wil, daar zijn contract bij Feyenoord afloopt. Als hij in Rotterdam was gebleven, had de oud-spits de leiding over het beloftenteam kunnen krijgen. Het is nog onduidelijk voor hoelang Van Persie in Friesland heeft getekend. Naar verluidt neemt hij een eigen assistent-trainer mee.

Van Wonderen


Voor Van Wonderen komt na dit seizoen een einde aan twee wisselvallige jaren in het Abe Lenstra Stadion. Vorig seizoen gidste de 55-jarige trainer Heerenveen naar de achtste plaats, en ook nu zijn de Friezen verwikkeld in een strijd om de play-offs voor de Conference League.

Opvallend genoeg werd Van Wonderen vorige maand nog door Valentijn Driessen getipt voor het hoofdtrainerschap bij Feyenoord. De chef voetbal van De Telegraaf 'zou het niet raar vinden' als de voormalig verdediger van de Rotterdammers het stokje na dit seizoen overnam van Arne Slot.

Meer nieuws

Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Manchester United boekt knappe zege op Newcastle maar koopt daar niets voor
3
Chelsea profiteert optimaal van puntenverlies Newcastle United
5
Club die twee jaar geleden nog Oranje-international afleverde staat op omvallen
5
Boze Rashford zoekt confrontatie met schreeuwende fan: 'Laat hem met rust!'
0
Boy Waterman verraadt onbedoeld het schuilaccount van Noa Lang op Instagram
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties