Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Stengs maakt na veertien maanden rentree: 'Ik appte direct mijn moeder'

Laatste update:

Stengs zegt voor de camera van AZ TV 'blij en opgelucht' te zijn: "Na een kleine veertien maanden weer mijn eerste minuten gemaakt. En het ging goed." Stengs raakte vorig jaar geblesseerd in een competitiewedstrijd tegen PSV. Hij scheurde zijn voorste kruisband af en moest dan ook worden geopereerd.

"Ik hoorde vorige week dat ik weer eens mee mocht doen. Ik had direct mijn moeder geappt en mensen laten weten dat ik weer zou spelen", aldus Stengs, die meer 'wedstrijdspanning' voelde dan normaal gesproken: "Ik dacht: 'lekker. We gaan weer beginnen, ik kan verder met waar ik mee bezig was'."

De negentienjarige Stengs maakte in 2009 de overstap van HFC Haarlem naar AZ. De linkspoot maakte in december 2016 in de bekerwedstrijd tegen ASWH zijn debuut in het eerste elftal. Tot dusverre kwam Stengs zeven keer in actie voor de Alkmaarders, waarin hij goed was voor twee doelpunten en twee assists.

Zou jij een fitte Calvin Stengs in de basis zetten bij AZ?

Meer nieuws

Beschonken Tillman vroegtijdig gesneuveld tijdens PSV-huldiging: 'Hij leeft nog'
8
'Bayern laat interesse in Ten Hag varen en schakelt door naar nieuwe kandidaat'
15
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
9
Alex Kroes getoond als keiharde onderhandelaar: 'Liet deal op 180 euro klappen'
15
Bij PSV vertrekkende Ernest Faber kan elders in Nederland aan de slag
4
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties