Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Stengs scoort en Janssen pakt rood bij moeizame bekerzege Royal Antwerp

Laatste update:

Behalve Janssen en Stengs stond er nog een Nederlander op het veld: bij Waasland-Beveren was de keeper Beau Reus. Daarnaast was er een basisplek voor voormalig Eredivisionisten Dries Wuytens (Waasland-Beveren) en Toby Alderweireld (Antwerp). De reden dat Janssen al vroeg in de wedstrijd van het veld gestuurd werd, was een opstootje met tegenstander Aleksandar Vukotic. De verdediger haalde Janssen neer, waarna de spits een slaande beweging maakte naar de Serviër. Vukotic kreeg geel, Janssen kon gaan douchen.

Meer: ‘Mark van Bommel en Marc Overmars gaan vertrekken bij Royal Antwerp’

Antwerp kwam vlak voor rust alsnog op voorsprong. Nadat Christopher Scott en Jelle Bataille kansen op de openingstreffer hadden gemist, was het via Stengs wel raak. De buitenspeler baande zich een weg in het vijandelijke strafschopgebied en werkte de bal half struikelend in het doel. In de tweede helft duurde het even voordat er weer kansen gecreëerd werden, maar de eerste echte kans voor de thuisploeg leverde via Dieumerci Mbokani meteen de gelijkmaker op. Een kwartier voor tijd maakte Mbokani ook de 2-1, waarna het een moeilijk verhaal voor de tien man van Antwerp leek te worden. Door een eigen doelpunt van Katuku Tshimanga in de 81ste minuut stond na negentig minuten echter alsnog de 2-2 op het bord.

In de eerste helft van de verlenging leken beide ploegen bang te zijn om een doelpunt te incasseren, waardoor er weinig risico's werden genomen en geen echte kansen werden gecreëerd. De grootste was voor Michael Frei, maar hij kopte op aangeven van Alderweireld naast. Penalty's moesten uiteindelijk uitwijzen wie er door zou bekeren, en door missers van Kévin Hoggas (panenka gestopt door doelman Jean Butez) en Mbokani (over) trok Antwerp aan het langste eind.

-

Meer nieuws

Zwaargewicht van Feyenoord voedt geruchten met bezoek aan Liverpool
0
Salah weigert interviews na ruzie met Klopp: 'Als ik vandaag spreek...'
7
'Mark van Bommel en Marc Overmars gaan vertrekken bij Royal Antwerp'
19
Salah en Klopp krijgen het aan de stok op frustrerende middag voor Liverpool
54
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Burnley
5
Waar zijn de spelers van het bekerwinnende FC Groningen in 2015 gebleven?
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties