Sterk AEK Athene deelt met ruime zege waarschuwing uit aan Ajax

AEK had weinig te duchten van de bezoekers, maar wist het krachtsverschil pas in de blessuretijd van de eerste helft uit te drukken in een voorsprong. Petros Mantalos legde de bal na een korte hoekschop bij de tweede paal neer, waarna Ezequiel Ponce eenvoudig kon scoren. De 2-0 kwam na een uur voetballen van de voet van Anastasios Bakasetas: de spits kwam op de rand van het strafschopgebied in balbezit en vond uiteindelijk de verre hoek.

Daarna liet het elftal van coach Marinos Ouzounidis de teugels vieren, maar door twee doelpunten van Viktor Klonaridis werd de score in de slotfase toch nog verder opgevoerd. De vleugelaanvaller zorgde met een fraaie afstandsknal voor de 3-0 en bepaalde in de blessuretijd uiteindelijk de eindstand, door raak te schieten na een assist van Marko Livaja.