Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sterk Duitsland klaart klus in Georgië eenvoudig

Laatste update:

Georgië - Duitsland 0-2
Duitsland speelde woensdag ternauwernood gelijk tegen Australië (2-2) en hoopte een tweede teleurstelling te voorkomen. De wereldkampioen ging in Tbilisi daarom op zoek naar een snelle voorsprong: Marco Reus trof na vijf minuten de lat en Thomas Müller schoot de bal na een afgeslagen hoekschop voorlangs. Georgië was zoals verwacht de onderliggende partij, maar voetbalde best aardig mee en het vertrouwen bij de roodhemden groeide naarmate de helft vorderde. De betere kansen bleven wel voor Duitsland: spits Mario Götze trapte de bal na een lage voorzet twee meter naast en na een half uur besloot Reus na een prachtaanval naast. De eerste helft leek daardoor gespeend te blijven van doelpunten, maar Reus besloot anders.

Na een slalom van Götze in het vijandelijke strafschopgebied drukte de smaakmaker van Borussia Dortmund van dichtbij af: 0-1. Mesut Özil zag even later zijn schot gekeerd worden door Giorgi Loria, maar de doelman was een minuut voor de onderbreking kansloos op een droge knal van Müller, die de 0-2 betekende. Georgië, waarbij Vitesse-aanvoerder Guram Kashia in de basis stond, maakte in het eerste kwartier na rust al een betere indruk en daarin kwam Duitsland ook niet tot mogelijkheden. Pas in de laatste twintig minuten werd men via Müller en Özil weer gevaarlijk, maar een derde goal zou er niet vallen in de 900e interland van Duitsland. Georgië was zelfs nog dicht bij een eretreffer, maar Bastian Schweinsteiger werkte het leer per ongeluk in het zijnet.

Schotland - Gibraltar 6-1
Schotland kwam er in de beginfase maar niet doorheen, maar werd na achttien minuten geholpen door Jamie Robba. De doelman maakte een overtreding op Shaun Maloney en laatstgenoemde zette de strafschop vervolgens zelf om in de 1-0. Tot grote schrik van iedereen op Hampden Park kwamen de semiprofs van Gibraltar een paar minuten later langszij: advocaat Aaron Payas bediende Lee Casciaro en de politieman van beroep schoot het leer diagonaal in de hoek. De spelers van Gibraltar gingen voorzichtig geloven in een stunt, maar het thuisland zette voor rust al orde op zaken.

Steven Fletcher tekende met een kopbal voor de 2-1 en uit een tweede elfmetertrap maakte Maloney er 3-1 van. Vier minuten voor rust scoorde Schotland voor een vierde keer: Steven Naismith schoot na een voorzet van Ikechi Anya raak en maakte daarmee zijn eerste interlanddoelpunt sinds april 2009. Gibraltar, samen met Georgië het kleine broertje van de poule, leek voor de tweede helft rijp voor de slacht. Toch scoorde Schotland nog 'maar' twee keer: Fletcher was dertien minuten voor tijd het eindstation van een snelle counter en hij bepaalde in de slotminuut ook de eindstand op 6-1. De laatste Schot die in één interland drie keer scoorde, was Colin Stein in 1969.

-
Wie eindigt op de eerste plaats?

Meer nieuws

Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
13
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
2
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
1
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
7
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
12
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties