Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sterk Galatasaray vergeet Man United pijn te doen

Laatste update:

Manchester United - Galatasaray 1-0
Alexander Büttner kende een droomstart bij Manchester United, maar moest voor het Champions League-duel met Galatasaray weer plaatsmaken voor Patrice Evra. Büttner zal vanaf de tribune ook gezien hebben dat zijn concurrent slecht begon: zijn terugspeelbal op Nemanja Vidic was niet goed, waardoor Umut Bulut over het been van de Serviër ging. Scheidsrechter Wolfgang Stark vond het echter geen strafschop. Een 'kans' kunnen we dat niet noemen, maar de actie van Nordin Amrabat even later wel. De ex-PSV'er ontsnapte na slordig balverlies van Paul Scholes over de linkerkant en krulde de bal op de bovenkant van de lat.

Dat gebeurde wel bij een stand van 1-0, want niet veel eerder had Michael Carrick (nadat Nani met een stiftje ook al een prima kans onbenut had gelaten) de score geopend. Carrick combineerde met Van Persie en Kagawa, omspeelde doelman Fernando Muslera en vond al struikelend over het been van de keeper het net. Galatasaray verstopte zich niet op Old Trafford; zo verspeelden de Turken een dot van een kans toen Emmanuel Eboué in kansrijke positie te lang treuzelde met een voorzet of een schot. Ook een ingestudeerde vrije trap zorgde voor veel gevaar: Hamit Altintop werd compleet vrijgelaten aan de rand van het strafschopgebied en hij schoot de bal hard via de buitenkant van de paal naast het doel van David De Gea.

Galatasaray begon ook prima aan de tweede helft, maar had reden tot klagen toen arbiter Stark de bal op de stip legde nadat Rafael gevloerd werd door Burak Yilmaz. De ploeg van coach Fatih Terim kwam goed weg, want Nani had een aarzelende aanloop in huis en zag zijn inzet gekeerd worden door Muslera. Daarna was het weer de beurt aan Galatasaray: Selçuk kopte rakelings naast, Burak zag een schot gekeerd worden door De Gea en de sluitpost had ook een fantastisch antwoord op de rebound van Emre Çolak. Cim Bom ging steeds meer risico nemen en dat leverde ook kansen op voor de thuisploeg, maar de aanvallend ingestelde mensen hadden het vizier niet op scherp.

Sporting Braga - CFR Cluj 0-2
Sporting Braga hoopt stiekem achter Manchester United door te bekeren naar de tweede ronde van de Champions League, maar dan mag een thuiswedstrijd tegen het Roemeense CFR Cluj eigenlijk geen problemen opleveren. Dat gebeurde wel, want voor rust liepen de bezoekers uit naar 0-2. Opmerkelijk genoeg was het Rafael Bastos, die in 2010 nog acht wedstrijden voor Braga speelde, die beide treffers voor zijn rekening nam. Na een kleine twintig minuten profiteerde hij met een schuiver van een breedteballetje van Modou Sougou en even later baande hij zichzelf, met een mooi schot als sluitstuk, een weg naar de 0-2. Het waren slechts twee momenten in een heerlijke eerste helft, waarin ook de thuisploeg een aantal uitstekende kansen kreeg. Na de onderbreking bepaalde Braga het spel, maar kwamen de bezoekers eigenlijk niet meer in gevaar.

-

Meer nieuws

'Ik had Van Dijk en De Vrij als teamgenoten, maar Sandler is het meest compleet'
1
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0
VZ Kort: FC Den Bosch presenteert nieuwe hoofdtrainer
77
'Potter en Pusic bovenaan de lijst om Arne Slot op te volgen bij Feyenoord'
41
Ajax maakt werk van komst Chivu als assistent en doet Roemeen enorme belofte
15
Ten Hag krijgt voor de verandering goed nieuws uit ziekenboeg van Man United
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties