Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sterk Juventus troeft Real in eerste ontmoeting af

Laatste update:

De laatste keer dat Juventus en Real elkaar in de halve finale van het miljoenenbal troffen, in 2003, trok de kampioen van Italië aan het langste eind en van de laatste 54 officiële thuiswedstrijden van de Italianen ging er slechts één verloren. I Bianconeri traden de bezoekers uit Spanje dan ook met vertrouwen tegemoet en dat was in de beginfase te merken. Juventus was de meest dreigende ploeg - Arturo Vidal wachtte te lang met schieten en Iker Casillas stopte een schot van Stefano Sturaro - en kwam na negen minuten op voorsprong. Casillas weerde een diagonaal schot van Tévez, maar Álvaro Morata tikte de bal simpel binnen. Een ideaal scenario voor het team van Massimiliano Allegri.

De reactie van Real kwam er via Toni Kroos, maar Gianluigi Buffon dook het afstandsschot van de Duitser uit de benedenhoek. Isco probeerde het even later ook van ver. Real had echter geen antwoord op de druk en het hoge tempo van de tegenstander en ontsnapte na 25 minuten aan een tweede tegendoelpunt. Stephan Lichtsteiner dribbelde op wilskracht de zestien binnen, maar schoot wild naast. Een fractie later was het aan de andere kant plots raak: Cristiano Ronaldo kopte een boogbal van James Rodríguez bij de tweede paal van dichtbij binnen. Die gelijkmaker kwam hard aan bij Juventus en de gasten kregen steeds meer grip op de wedstrijd.

Real was nog bijna met een voorsprong de rust ingegaan, maar James kopte na een harde voorzet van Marcelo tegen de dwarsligger en de rebound van Marcelo ging net over. In het begin van de tweede helft lag het tempo lager en werd er vooral op het middenveld gebikkeld. Drie minuten voor het uur sloeg Juventus opeens toe: na een pijlsnelle tegenaanval werd Tévez onderuit gehaald door Daniel Carvajal en scheidsrechter Martin Atkinson wees naar de stip. Carlitos ging zelf achter de bal staan en trapte zijn 29e van het seizoen tegen de touwen: 2-1. Carlo Ancelotti greep in en verving Isco door Javier Chicharito Hernández, waardoor Real weer in een driespitsensysteem ging spelen.

Real legde zich duidelijk niet bij de situatie neer en Juventus probeerde de opponent ver van het eigen doel te houden. Die wissel sorteerde voor Real echter niet het gewenste effect, want men voetbalde geen kansen meer bij elkaar en Juventus hield dan ook gemakkelijk stand. Drie minuten voor tijd dook de gastheer nog een keer gevaarlijk voor het doel van Casillas op, maar invaller Fernando Llorente werd te ver naar de hoek gedreven en kreeg de bal daardoor niet goed meer voor. Juventus trok de 2-1 overwinning over de streep en hoopt het karwei over acht dagen af te maken in het Santiago Bernabéu.

-
Denk jij dat Juventus de finale haalt?

Meer nieuws

Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
9
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
9
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
27
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
3
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
21
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties