Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sterker AZ vergeet overwicht uit te buiten en verspeelt dure punten

Laatste update:

Nieuwkomer Patrick Banggaard maakte zondag zijn debuut voor Roda JC en zal zich iets anders voorgesteld hebben van zijn eerste wedstrijd in de Eredivisie. De Deen was na een klein kwartier spelen namelijk de schlemiel toen hij een voorzet van Tomas Ouwejan achter zijn eigen doelman tikte. AZ was daarvoor al twee keer gevaarlijk geweest via Mats Seuntjens en aangever Ouwejan, maar beide spelers van de Alkmaarders slaagden er niet in om de bal tussen de palen te mikken.

Roda zat echter niet bij de pakken neer en kwam binnen tien minuten weer op gelijke hoogte. Hoewel het balbezit en de kansen voor de thuisploeg waren, was het Jorn Vancamp die de bal uit het niets in de bovenhoek knalde. AZ bleef echter aandringen en herstelde met nog tien minuten te gaan voor de rust de voorsprong. Fredrik Midtsjö mocht uithalen en schoot op fraaie wijze zijn eerste treffer in Alkmaarse dienst binnen.

In de tweede helft was het beste van het spel opnieuw voor de thuisploeg, maar kreeg AZ met nog twintig minuten te gaan toch het deksel op de neus. Donis Avdijaj loste een paar minuten daarvoor al een waarschuwingsschot en Tsiy-William Ndenge profiteerde even later optimaal van een foutje van Pantelis Hatzidiakos. Van den Brom probeerde met het inbrengen van onder meer nieuwkomer Ondrej Mihálik het tij in de slotfase nog wel te keren, maar AZ kwam niet meer gevaarlijk in de buurt van de goal van Hidde Jurjus.

-
Vind jij 2-2 een terechte uitslag?

Meer nieuws

Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
18
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
10
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
28
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
3
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
25
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties