Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sterker Vitesse weet na rode kaart Pröpper opnieuw niet te winnen

Laatste update:

Vitesse boekte slechts één zege in de laatste twaalf thuiswedstrijden tegen Twente en dat was vorig seizoen, toen Mike Havenaar de matchwinner werd. De Arnhemmers hoopten dit succes zondag te kunnen herhalen en begonnen erg goed aan de wedstrijd. De eerste goede kans was voor Valeri Qazaishvili, maar hij vond Nick Marsman op zijn pad. Ook Renato Ibarra en Denys Oliynyk zorgden nog voor gevaar, voordat Vitesse na een ruim kwartier spelen op een verdiende voorsprong kwam. Marko Vejinovic was de man die zich liet bejubelen.

Het doelpunt van Vejinovic was een bijzondere: zijn hoekschop draaide in een keer in het doel. Marsman werd weliswaar gehinderd door Pröpper, maar had hier toch een stuk beter moeten ingrijpen. Twente zat totaal niet in de wedstrijd, maar kwam uit het niets toch bijna op gelijke hoogte, toen Kyle Ebecilio de bovenkant van de lat raakte. Even later werd Torgeir Börven alleen voor Eloy Room gezet, maar de aanvaller wist deze kans niet te benutten. Niet lang daarna viel de gelijkmaker, gemaakt door Jesús Corona, alsnog.

Ook deze goal was een bijzondere: scheidsrechter Liesveld blokte onbewust een verdediger van Vitesse, waarna Mokhtar de bal kon oppikken en Corona een niet te missen kans bood. De spelers van Vitesse reageerden boos, maar herstelden de voorsprong al snel weer: slechts een minuut na de gelijkmaker kopte Jan-Arie van der Heijden uit een hoekschop de 2-1 tegen de touwen. Vitesse ging hierdoor met een goed gevoel rusten en moest nu proberen om de voorsprong te behouden of uit te bouwen. Al snel na de onderbreking ging het echter weer mis voor de Arnhemmers.

Ziyech speelde Mokhtar vrij met een geweldig passje, waarna Pröpper de doorgebroken aanvaller naar de grond haalde. De Vitesse-middenvelder kreeg voor deze overtreding een directe rode kaart en de penalty die bij deze straf hoorde werd onberispelijk binnengeschoten door Ziyech. Vitesse moest het nu nog ruim een halfuur met een man minder zien te redden en de wedstrijd kantelde volledig. Met elf tegen tien ging Twente op zoek naar de 2-3 en dat resulteerde nog in kansen via Börven en Rasmus Bengtsson, terwijl Vitesse er af en toe nog gevaarlijk uitkwam via een tegenaanval. Gescoord werd er echter niet meer en dus eindigde Vitesse-Twente in 2-2.

-
Een gelijkspel is een terechte uitslag

Meer nieuws

Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
0
Reservespeler gaat PSV mogelijk verlaten voor avontuur in Spanje of Engeland
4
Marijn Beuker legt met 1 opmerking enorme fout van Sven Mislintat bij Ajax bloot
38
Feyenoord zwaait al voor Slot en Van Persie nog een belangrijke trainer uit
6
Pasveer, Openda, Kashia en tal van andere (oud-)spelers schieten Vitesse te hulp
61
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties