Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sterling bij ieder balcontact uitgefloten: 'Hij heeft een dikke huid nodig'

Laatste update:

Sterling is het laatste half jaar verwikkeld geraakt in een dispuut met Liverpool. Hij weigert zijn nog twee jaar doorlopende contract te verlengen en zijn zaakwaarnemer riep dat geen enkele beloning hoog genoeg zou zijn voor zijn cliënt om op Anfield te blijven spelen. Hodgson denkt dat de contractperikelen invloed hebben op het spel van het talent: "Hij komt de laatste tijd weinig gelukkig in het nieuws, maar dat maakt voor mij niet uit. Ik stel hem op omdat hij geweldige dingen voor ons heeft gedaan", aldus de bondscoach.

"Hij haalde tegen Ierland misschien niet zijn niveau, maar ik ben het vertrouwen in hem niet verloren. Ik denk ook niet dat je kan verwachten dat hij alle kritiek even van zich af laat glijden. Hij moet hard blijven werken en zijn voeten laten spreken en misschien heeft hij momenteel ook wel een dikkere huid nodig", besluit Hodgson in gesprek met de BBC.

Oud-middenvleder Paul Scholes concludeerde na de wedstrijd als analyticus bij ITV al dat Sterling het 'zelfvertrouwen' kwijt is: "Ik leef wel een beetje mee met hem, het lijkt erop dat hij zijn zelfvertrouwen een beetje kwijt is. Dit is een jongen die een half jaar geleden nog iedere verdediger inpakte, hij won het van hen allemaal. Hij heeft geweldige skills, speelt vlot en het lijkt erop dat hij zichzelf kwijt is. Zijn zelfvertrouwen is aan flarden geschoten."

-

Meer nieuws

Vitesse zet dag voor besluit KNVB belangrijke stap richting redding van de club
0
ESPN geeft eerlijk toe waarom Ajax wél live wordt uitgezonden en FC Twente niet
15
Meerderheid Premier League-clubs stemt tegen afschaffing van de VAR
9
VZ Kort: Einde seizoen voor Manchester City-doelman Ederson Moraes
77
Juventus ontslaat Massimiliano Allegri; vervanger kan tot medio 2027 tekenen
23
Spaan baalt van Ajax-vertrek: 'In een kwartier YouTube zag ik hoe goed hij is'
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties