Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sterling mag zich duurste City-aankoop ooit noemen

Laatste update:

"Raheem is een van de beste aanvallende spelers ter wereld", zo verzekert manager Manuel Pellegrini via de officiële kanalen van Manchester City. "Ik kijk erg uit naar het moment dat hij zich later deze week bij onze selectie in Australië meldt." Sterling, die rugnummer zeven gaat dragen, vliegt binnen 24 uur naar Australië, waar de Premier League-club momenteel een deel van de voorbereiding afwerkt. "Het is een jonge speler met uitzonderlijke kwaliteiten en ik weet zeker dat de supporters niet kunnen wachten tot het moment dat hij voor ons gaat spelen."

Sterling mag zich vanaf vandaag de duurste Engelse voetballer aller tijden en de duurste aankoop van Manchester City noemen. De aanvallende middenvelder ging vijf jaar geleden voor nog geen acht ton van Queens Park Rangers naar Liverpool. De club uit Londen bedong destijds een doorverkooppercentage van liefst twintig procent en zal zodoende een fors bedrag tegemoet kunnen zien. In het tenue van the Reds kwam de Engels international tot 129 officiële duels en 23 goals. Hij werd de afgelopen twee jaar tot Liverpool-talent van het jaar uitgeroepen.

Met een transfersom van minimaal 61 miljoen euro wordt Raheem Sterling de duurste aankoop ooit van Manchester City! #kaching #liverpool #toptransfer #instavoetbalzone

Una foto publicada por Voetbalzone (@instavoetbalzone) el


Raheem Sterling is 61 miljoen euro waard

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
4
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
49
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
76
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties