Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Stervoorhoede van PSG kan niet compleet opdraven tegen Bayern München

Laatste update:

Het duel tegen Lille begon nog goed voor Neymar, die met een intikker in de zeventiende minuut tekende voor een 2-0 stand. Het ging drie minuten na rust echter gruwelijk mis voor de linksbuiten, die rond de middenlijn een stuitende bal probeerde door te passen. Lille-verdediger André Santos probeerde dat te voorkomen, maar tikte in plaats van de bal de voet van Neymar aan. De rechterenkel van laatstgenoemde verdraaide daarbij afschuwelijk. Neymar schreeuwde het uit van de pijn en moest vechten tegen de tranen.

De sterspeler van PSG werd per brancard weggedragen en vervangen door Hugo Ekitike. De absentie van Neymar in Beieren is een nieuwe tegenvaller in een toch al wisselvallige periode voor les Rouge-et-Bleu. Naast de verloren Champions League-wedstrijd tegen Bayern werden de hoofdstedelingen uitgeschakeld in de Coupe de France door Olympique Marseille (2-1) en ging het competitieduel met AS Monaco verloren (3-1). De meegereisde fans waren na afloop van die wedstrijd woedend en eisten beterschap. Dat kwam er ook in de vorm van overwinningen in de competitie op Lille (4-3) en Marseille (0-3).

Naast Neymar moet Galtier het tegen Bayern ook stellen zonder Presnel Kimpembe, die kampt met een zware achillespeesblessure. Achraf Hakimi was er in Marseille niet bij, maar is hersteld van een hamstringblessure. De Marokkaans international heeft echter andere zorgen aan zijn hoofd. De Marokkaans international wordt aangeklaagd voor verkrachting, zo maakte de Franse justitie vrijdag bekend. PSG neemt het voor de wedstrijd tegen Bayern zaterdag in het eigen Parc des Princes nog op tegen FC Nantes.

Champions League
Bayern München
2 - 0
Paris Saint-Germain

Meer nieuws

Live meepraten in de Eredivisie: FC Twente - FC Volendam
3
Live meepraten in de Eredivisie: Go Ahead Eagles - AZ
2
Live meepraten in de Eredivisie: NEC - Feyenoord
0
Live meepraten in de Eredivisie: Ajax - Almere City FC
0
Live meepraten in de Eredivisie: Fortuna Sittard - PSV
0
PSV-trainer Bosz gunt Drommel voor het eerst dit seizoen speeltijd in Eredivisie
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties