Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Steun Legioen doet gewisselde Feyenoorder goed: 'Mooi natuurlijk'

Laatste update:

"De trainer was kritisch en teleurgesteld. Dat lijkt me ook logisch", vertelt Kokcü vrijdag in gesprek met het Algemeen Dagblad. "We komen de afspraken op het veld niet na en dan gaat het mis. Zoals? Het gaat er vooral om dat we beter moeten samenwerken." Feyenoord speelt zondag weer een thuiswedstrijd, met ditmaal FC Twente als tegenstander. "Dat blijft altijd een voordeel", aldus de jonge middenvelder. "En dat moet het ook blijven. In De Kuip spelen blijft het lekkerste dat er is."

Kenneth Vermeer: 'We hebben zeker kwaliteit, maar alleen daarmee red je het niet'

Kokcü werd tegen AZ gewisseld door Stam, tot woede van de Feyenoord-aanhang. De trainer van de Rotterdamse club werd op een fluitconcert getrakteerd, terwijl de de naam van de middenvelder minutenlang werd gescandeerd. "Ik hoorde het ja. Mooi natuurlijk", erkent de Feyenoorder. "Maar ik verwacht meer van mezelf. Meer dwingend zijn in balbezit. Daar help ik ook de ploeg mee. Wij kunnen veel beter dan dit. Dat hebben we dit seizoen al laten zien."

Stam gaf na afloop van het thuisduel met AZ al een persconferentie, waardoor de trainer van Feyenoord vrijdag niet opnieuw aanschoof om vragen van de pers te beantwoorden. Een beslissing die al enige tijd geleden is genomen door de directie, dat momenteel alleen bestaat uit interim-bestuurders Sjaak Troost (technische zaken) en Mark Koevermans (algemene zaken). Kokcü, die door Feyenoord naar voren werd geschoven om interviews te doen, houdt zich echter liever op de vlakte wat betreft bestuurlijke aangelegenheden. "Over bestuurlijke kwesties kan ik niet zoveel zeggen. We richten ons op het spel. We weten dat het beter moet en kan. Zondag moeten we vol gas geven."

-
Vond jij het terecht dat Orkun Kokcü werd gewisseld door Jaap Stam?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
76
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties