Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Steun voor Danny Blind: 'Ik weet niet waarom iedereen zo negatief doet'

Laatste update:

Blind is momenteel al assistent-trainer bij Oranje en zal Hiddink na het EK van 2016 sowieso opvolgen. Mogelijk komt hij dus eerder voor de groep te staan, al hoopt Dick Advocaat dat het niet zover komt. Hij ziet graag dat Hiddink aanblijft als bondscoach, maar hij merkt dat de coach wat overspannen is: "De frustratie komt uit zijn oren. Er speelt waarschijnlijk veel meer."

Mocht Hiddink vertrekken en Blind hem opvolgen, dan is er volgens Advocaat niets aan de hand. "Danny Blind is een onderschatte trainer", zei de voormalig bondscoach zondagavond aan tafel bij Studio Voetbal. "Ik weet niet waarom iedereen zo negatief doet. Waarom zou hij het niet kunnen?"

Denk je dat Danny Blind een goede bondscoach kan zijn?

Meer nieuws

Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
5
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
30
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
22
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
12
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties