Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Steven Berghuis kraakt samenwerking met tweetal ploeggenoten: 'Moeizaam'

Laatste update:

Ajacied Berghuis spreekt van een 'moeizame avond' in Parijs. "Frankrijk is sowieso een ontzettend goed team, als je dan na zeven minuten met 2-0 achterstaat wordt het een moeilijke avond." Berghuis werd door Koeman op de rechtsbuitenpositie geposteerd. De 31-jarige linkspoot is nog niet tevreden over de samenwerking met Memphis Depay en Simons. "Het was moeizaam, ik heb niet het idee dat we veel aan aanvallen zijn toegekomen, dus daar was nog vrij weinig van te zien helaas."

Simons speelde vrijdag pas zijn tweede interland voor Oranje. De PSV'er liet zijn indrukwekkende werkethos opnieuw zien, maar kwam er voetballend niet aan te pas. Na de wedstrijd had hij er moeite mee om de vinger op de zere plek te leggen. "Het moet gewoon beter, laat me het zo zeggen. Iedereen weet het en morgen zullen we goed bespreken wat er is gebeurd." Simons, die met zijn negentien jaar de jongste speler is in de selectie van Koeman, deed bij de NOS al de oproep dat de internationals goed in de spiegel moeten kijken.

Feyenoorder Lutsharel Geertruida, die vlak voor tijd met een hamstringblessure geblesseerd moest afhaken, kreeg van het Franse L'Équipe een 2 toegedeeld. Atalanta-middenvelder De Roon springt echter in de bres voor de Rotterdammer. "Niet alleen Geertruida, maar wij als team, elke individuele speler heeft gewoon niet het niveau gehaald dat we moeten halen. Er zijn veel individuele fouten gemaakt en dat is voor niemand lekker. Dat geldt voor Geertruida, maar voor iedereen die vandaag heeft gespeeld. Geertruida doet het gewoon hartstikke goed bij Feyenoord en ook deze week op de trainingen, dus als je met het team door de mand zakt kun je niet individueel iemand aankijken."

-
Moet Nederland vaker met deze voorhoede aantreden?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
8
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
3
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
73
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
15
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties