Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Steven Berghuis krijgt mogelijk kans op eerherstel in Premier League

Laatste update:

Berghuis heeft zoals bekend een clausule in zijn contract bij Feyenoord, waardoor hij voor vier miljoen euro naar een buitenlandse club kan vertrekken. Norwich werd afgelopen seizoen kampioen in de Championship en is volgend seizoen dan ook actief in de Premier League. Bij the Canaries zou Berghuis een assisterende rol voor Teemu Pukki gaan vervullen, zoals Buendía dat afgelopen jaargang zeer succesvol invulde.

Het is de vraag of Berghuis het ziet zitten om terug te keren naar de onderkant van de Premier League. In 2015 werd de vleugelspits door Watford overgenomen van AZ, maar in dat seizoen kwam de Oranje-international vervolgens slechts tot negen competitieduels. Vervolgens werd Berghuis uitgeleend aan Feyenoord, dat hem daarna ook definitief inlijfde. Berghuis kende persoonlijk een uitstekend seizoen, waarin hij eindigde op 21 goals en 16 assists in 41 officiële duels. De voorbije tijd werd de buitenspeler ook gelinkt aan PSV en VfL Wolfsburg.

Voorafgaand aan het EK gaf Berghuis te kennen nog niet bezig te zijn met een transfer. "Ik richt me nu op het EK", zei de aanvaller, die het voorlopig moet doen zonder speelminuten op de eindronde. "Feyenoord en ik zijn goed met elkaar en vooral eerlijk naar elkaar toe. Er zijn al veel clubs geweest waar ik Feyenoord niet voor wilde verlaten. Wat er nog komt, zien we wel. Nu eerst het EK."

Is Norwich City een geschikte club voor Steven Berghuis?

Meer nieuws

'José Mourinho aast op spectaculaire comeback in Premier League'
0
Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
5
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Füllkrug op doel schiet tijdens PSG-Dortmund!
0
NEC wil Chery behouden, maar moet vrezen voor regerend landskampioen uit Europa
6
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties