Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Steven Berghuis valt op met interview na nederlaag Ajax: 'Stiekem...'

Laatste update:

De Amsterdammers claimden in de allerlaatste minuut, diep in blessuretijd, een eigen doelpunt van Sven van Beek. Na lang beraad besloot Oostrom dat de bal niet volledig over de lijn was geweest.

Berghuis geeft na afloop van de camera aan de beslissing van de arbitrage te begrijpen. "Er is geen doellijntechnologie en als het bewijs ontbreekt, dan kan de scheidsrechter hem niet goedkeuren. Het is ongelooflijk moeilijk om te zien."

"Als je de bal zo ziet en je hebt geen doellijntechnologie, dan kan ik me voorstellen dat ze niet honderd procent zeker weten of de bal de lijn is gepasseerd. Dit moeten we gewoon accepteren, hoe moeilijk het ook is."

"Dit gebeurde echt op het laatste moment", vervolgt Berghuis. "We hadden hier met een punt weg kunnen gaan, maar helaas is dit ook voetbal. Ik weet overigens niet of we een punt hadden verdiend."

"Bij vlagen verdienden we wel meer te krijgen, maar we hebben ook zowel aanvallend als verdedigend zwakke momenten gehad", aldus de gelegenheidsaanvoerder. "Met de vrije trappen van Sosa en Hlynsson in de eerste helft hadden we toch momenten dat we terug in de wedstrijd konden komen, maar we moeten ook credits geven aan Heerenveen."

Na afloop concludeert Kwakman dat Berghuis opvallend ingetogen reageert. "Ik heb het idee dat hij zich stiekem inhoudt. Stiekem weet hij wel waar het misging, maar misschien houdt hij zich nu rustig omdat hij aanvoerder is."

Meer nieuws

Scheidsrechtersrapport onthult voor welke 5 woorden Bellingham rood kreeg
10
De Mos vol ongeloof na aanhoren Slot: 'Feyenoord heeft 2 zware duels gehad'
6
VZ Weekend Quiz: Welke Eerste Divisie-club bereikte als laatste de bekerfinale?
3
Van 't Schip laat Gaaei buiten selectie Ajax: 'Hij zit er helemaal doorheen'
8
Voorspel de winnaar bij de kraker PSV - Feyenoord en pak 50x je inzet!
0
Kwakman ziet patroon in opstelling Ajax: 'Zou het met elkaar te maken hebben?'
3

Meer sportnieuws

Kan er maar één zijn! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties