Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Steven Bergwijn: 'Als ik durf te dromen, dan droom ik daarover'

Laatste update:

In gesprek met het clubkanaal van Ajax vertelt Bergwijn amper aanpassingsproblemen te hebben gekend bij Ajax. De aanvaller voelde zich snel thuis in de hoofdstad. "Ik kende heel veel jongens al, onder meer van het Nederlands elftal. Dan gaat het automatisch iets makkelijker", aldus de buitenspeler. "Ik ben door iedereen goed opgevangen, met name door Dusan (Tadic, red.). We zijn uiteten geweest. Dat geeft aan wat voor persoon hij is. Dan gaat het over van alles. Het leven, voetbal, familie."

De start in de Eredivisie is veelbelovend voor Bergwijn. Samen met Xavi Simons en Cody Gakpo van PSV voert hij momenteel de topscorerslijst aan in de Eredivisie. Het drietal was tot dusver zes keer trefzeker in vijf competitieduels. Ook was Bergwijn trefzeker in de Johan Cruijff Schaal tegen PSV. "Ik weet dat ik dit altijd in mij heb gehad", gaat hij verder. "Met de juiste mensen om je heen en het vertrouwen gaat alles automatisch iets makkelijker. Ik heb veel vertrouwen gekregen van de mensen hier, dat helpt ook mee."

Bergwijn zegt kippenvel te krijgen van de Champions League-hymne. "Als kleine jongen kijk je op televisie naar die wedstrijden. Dan wil je daar ook staan. Ik hoop dat ze die boxen extra hard zetten tegen Rangers", aldus de aanvaller, die nog geen contact had met Virgil van Dijk, een andere tegenstander in de Champions League. "Maar dat komt nog wel. Hij kent me, dus hij weet wat hij kan verwachten. Als ik durf te dromen, dan droom ik over de finale. Ik denk dat we een fantastische poule hebben. Wel een zware poule, maar dat is Champions League. Ik kan niet wachten om te beginnen."

Champions League
Ajax
4 - 0
Rangers
Hoe ver gaat Ajax het schoppen in de Champions League?

Meer nieuws

Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Opleving of laatste stuiptrekking; is Haaland de laatste echte superspits?
4
'PSG identificeert opvolger van Mbappé en hoort vraagprijs van 120 miljoen euro'
3
'Jordan Henderson is mogelijk bezig aan zijn laatste weken bij Ajax'
46
Mark-Jan Fledderus vindt nieuwe baan in het buitenland: 'Een mooie club'
4
Speel gratis mee met Unibet's Golden Goal op Ajax-Almere City en win 5.000!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties