Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Steven Bergwijn heeft verklaring voor magere statistiek in dit seizoen

Laatste update:

Bergwijn beleefde begin dit jaar een droomdebuut door in de met 2-0 gewonnen wedstrijd tegen Manchester City op fraaie wijze te scoren. In totaal kwam hij in de vorige jaargang tot drie treffers in zijn debuutseizoen in de Premier League. "Ik heb er andere opdrachten bijgekregen dit seizoen", vertelt de international van het Nederlands elftal. "Ik moet vaker met de back van de tegenstander mee, dan is het lastiger om in scoringspositie te komen. Ik heb ook pech gehad. Een kans tegen Liverpool ging tegen de paal. Negen van de tien keer zou dat raak zijn. Als ik vaker in zulke situaties kom, maak ik er vanzelf een."

Na zijn overstap van PSV naar Tottenham in januari van dit kalenderjaar kon Bergwijn gelijk op het vertrouwen van Mourinho rekenen. De buitenspeler veroverde al snel een basisplaats, maar liep in maart een enkelblessure op. "Hij is heel eerlijk tegen me. We praten veel, hij is een goed mens die het beste voor heeft met zijn spelers. Hij gaat voor ons door het vuur. Een vaderfiguur, zo zou je hem kunnen zien. Ik heb een goede band met hem", vertelt Bergwijn over zijn relatie met Mourinho.

Zondagavond moest Bergwijn tegen Wolverhampton Wanderers (1-1) genoegen nemen met een plek op de bank en kwam hij na een uur spelen binnen de lijnen. "Er wordt veel doorgewisseld, maar er zijn ook veel wedstrijden. Competitie, beker, Europa League. Het is onmogelijk om alles te spelen", is Bergwijn zich bewust. "In de belangrijke, grote wedstrijden heb ik gespeeld. We hebben veel goede spelers, dus ik snap wel dat de manager doorwisselt." Ondanks een slechte reeks - Tottenham won slechts één van de laatste zes duels - blijft het geloof in een prijs bestaan. "Die ambitie durf ik uit te spreken. We hebben het team en de spelers om een prijs te pakken. We willen ook voor de Europa League gaan."

Meer nieuws

Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
0
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
25
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
8
'Manchester United hangt fors prijskaartje aan opgeleefde Mason Greenwood'
27
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties