Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Steven Bergwijn start in gedroomde voorhoede tegen Manchester United

Laatste update:

Bij Tottenham Hotspur ontbreekt Dele Alli vanwege een schorsing, die hij naar aanleiding van een curieuze Snapchat-video gedurende de coronacrisis opgelegd kreeg. Alli's plek op het middenveld wordt vrijdagavond ingenomen door Erik Lamela, die waarschijnlijk als nummer tien gaat opereren. Giovani Lo Celso is op het laatste moment afgehaakt vanwege lichte klachten; in zijn plaats speelt Moussa Sissoko. Lo Celso zit wel op de bank.

Aan de zijde van Manchester United maakt Paul Pogba voor het eerst sinds eind december zijn opwachting in de wedstrijdselectie. De Franse middenvelder kwakkelt al het hele seizoen met blessures en begint tegen Tottenham op de bank. Antony Martial is vermoedelijk de centrumspits van manager Ole Gunnar Solskjaer; de Fransman krijgt de voorkeur boven Mason Greenwood, die tot de reserves behoort. Marcus Rashford speelt op papier hangend vanaf links, maar zou ook van plaats kunnen wisselen met Martial.

Opstelling Tottenham Hotspur: Lloris; Aurier, Dier, Sanchez, Davies; Winks, Sissoko, Lamela; Bergwijn, Kane, Son

Opstelling Manchester United: De Gea; Wan-Bissaka, Lindelof, Maguire, Shaw; McTominay, Fred, Bruno Fernandes; James, Martial, Rashford

-

Meer nieuws

De Telegraaf en Romano weten het zeker: Van Bommel vertrekt bij Royal Antwerp
19
Noa Lang mist ook einde van seizoen bij PSV; EK hoogst onzeker voor aanvaller
3
Carlo Ancelotti heeft nieuws over positie onder de lat bij Real Madrid
3
Is dit de meest politiek beladen voetbalderby van West-Europa?
2
Arne Slot kan nog weinig vertellen over zijn naderende transfer naar Liverpool
9
Vitesse haalt 24 uur na start crowdfundingsactie volledige streefbedrag op
74

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties