Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Steven Bergwijn voor minimaal dertig miljoen euro naar Tottenham

Laatste update:

Bergwijn verlengde vorig jaar augustus zijn contract bij PSV nog tot medio 2023. PSV en Tottenham bereikten in de nacht van maandag op dinsdag een principe-akkoord. Zaakwaarnemer Fulco van Kooperen had vorige week al een onderhoud met manager José Mourinho en voorzitter Daniel Levy, waarna de overgang in een stroomversnelling terechtkwam. Bergwijn ontbrak zondag in de wedstrijdselectie van PSV voor het duel met FC Twente om zo de overgang naar the Spurs af te ronden.

Bergwijn was uiteindelijk negen jaar verbonden aan PSV, dat de negenvoudig international van Oranje in 2014 liet debuteren in de hoofdmacht. De kersverse aanwinst van Tottenham kwam in Eindhoven tot 31 doelpunten en 41 assists in 149 wedstrijden. Bergwijn veroverde met PSV driemaal de landstitel en ook eenmaal de Johan Cruijff Schaal. De multifunctionele aanvaller werd vorig jaar nog gelinkt aan Ajax, zonder dat een definitief akkoord werd gesloten. De Amsterdamse club houdt wel 150.000 euro aan opleidingskosten over aan de deal tussen PSV en Tottenham, daar Bergwijn op jonge leeftijd enige tijd in de jeugdopleiding van Ajax speelde.

De van PSV overgenomen Bergwijn is een van de duurste aankopen in de clubgeschiedenis van Tottenham. De verliezend Champions League-finalist van afgelopen seizoen betaalde in het verleden alleen meer voor Moussa Sissoko (35 miljoen euro), Davinson Sánchez (40 miljoen euro) en Tanguy Ndombélé (60 miljoen euro). Tottenham haalde eerder deze transferperiode Gedson Fernandes op huurbasis op bij Benfica.

Zie jij Steven Bergwijn slagen bij Tottenham Hotspur?

Meer nieuws

Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
0
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
2
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
7
Cristiano Ronaldo beleeft droomavond met perfecte hattrick voor Al-Nassr
4
Ajax-huurling Mikautadze scoort, levert assist en pakt zeer dubieuze rode kaart
20
Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
55

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties