Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Steven Bergwijn wordt boos na vraag Joep Schreuder: 'Jullie gooien bommetjes!'

Laatste update:

"Ik vind het natuurlijk een eer om de band te dragen, maar vanaf dag één dat ik hem heb zijn de media al bezig met de vraag of ik een goede aanvoerder ben", zo vertelt een zeer geïrriteerde Bergwijn. "Er worden alleen maar bommetjes gegooid."

"Jullie media zijn bezig met onrust creëren. Wat maakt een aanvoerder een goede aanvoerder? Zijn jullie erbij in de kleedkamer? Nee toch? Waarop baseren jullie het? Hoe ik rondloop op het veld? Ik ben er een beetje klaar mee."

"Uiteindelijk zijn we ook met zijn allen captain", vervolgt de vleugelspits. "Het is maar een aanvoerdersband, jullie maken het groter dan het is. Vanaf dag één zijn jullie al bommetjes aan het gooien en onrust aan het creëren. Nu ben ik er wel een keer klaar mee."

Schreuder gaat vervolgens verder over de vermeende interesse van diverse clubs uit Saudi-Arabië. Ook vragen over een transfer naar het Midden-Oosten hoort Bergwijn liever niet. "Onzin. Dat is wat ik zeg: bommetjes gooien, daar zijn jullie goed in."

De verslaggever gooit olie op het vuur: "Een aanvoerder gaat zijn club toch niet in de steek laten?" Bergwijn: "Wat ik zeg: bommetjes. Daar zijn jullie goed in."

Tot slot gaat de aanvoerder in op de verbeterpunten voor Ajax. "We kunnen veel zeggen, maar we moeten het gewoon laten zien op het veld. We hebben nog twee inhaalwedstrijden en we moeten gewoon helemaal niet naar de ranglijst kijken. We moeten onszelf weer herpakken."

Eredivisie
PSV
5 - 2
Ajax

Meer nieuws

Perez lacht Luijckx in gezicht uit: 'Wat?! Zou je hem uit de basiself halen?'
9
Oranje wint oefenduel van amateurclub; Weghorst en Van de Ven 2 keer trefzeker
25
Vaessen slaat lucratief bod af en heeft transfer binnen de Eredivisie te pakken
15
Ajax-target imponeert niet: 'Gun het niemand om 34 wedstrijden van hem te zien'
16
Test jouw kennis over EURO 2024 en win maar liefst 5.000!
0
Van Hanegem wijst naar mogelijke verklaring voor minder optreden van Veerman
38

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties