Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Marciano Vink weet wie Ronald Koeman moet opstellen om Roemenië te verslaan

Laatste update:

Nederland stuit in de achtste finales van het EK op Roemenië. De ploeg van bondscoach Edward Iordanescu eindigde weliswaar als groepshoofd in Poule E, maar België toonde eerder met een 2-0 zege al aan dat de Roemenen wel een achilleshiel hebben.

"Weet je wat België gewoon heel goed deed? Kijk, die Roemenen willen aan de zijkanten een overtal creëren", begint Vink. "Als de buitenspeler van de aanvallende partij de bal heeft, dan gaat de centrale verdediger direct in de rug van de rechtsback staan."

"Wat je dan krijgt: de spits komt in een één-tegen-één-situatie te staan. Lukaku kreeg drie hele grote kansen door met zijn grote lichaam weg te draaien. Nou, wie kan dat bij ons ook heel goed?", vraagt Vink, doelend op Brobbey.

"Verder heeft Roemenië ook moeite met het terugverdedigen van de middenvelders. Youri Tielemans scoorde uit een bal die hij kreeg van Lukaku, omdat hun middenvelder te laat was. Dubbele dekking aan de zijkanten is echt standaard bij hen, waardoor je centraal meer vrijheid krijgt."

"Als je daar Brobbey en Depay laat samenspelen, of in ieder geval iemand opstelt die daar het gevecht met de centrale verdediger aangaat, dan kan je er best wel profijt van hebben. Ze zijn ook niet zo heel snel."

"Je kan Brobbey dus in de spits zetten. Die kan de bal vasthouden zodat je als team aan kan sluiten. Memphis verliest te vaak de bal op plekken waar je dat niet wil. Dan kom je constant in momenten waarbij je achter de bal aan moet jagen. Als je iemand hebt die de ballen goed vast kan houden, dan kunnen de middenvelders bijsluiten en kom je aan het voetballen toe. Tegen Roemenië zou ik dat echt wel durven", besluit Vink.

Meer nieuws

Memphis Depay: 'Een journey is never perfect'
0
Memphis snapt Jeroen Stekelenburg niet: 'Ik vind dit een beetje een rare vraag'
21
Vriends vertrekt na acht seizoenen bij Sparta en gaat buitenlands avontuur aan
20
Onwerkelijke beelden: man klimt in dak stadion tijdens Duitsland - Denemarken
19
Barcelona vs. Sevilla al vanaf 149 euro. Bekijk hier onze ticketshop!
0
Speel gratis mee met Unibet's Golden Goal op Frankrijk-België en win 25.000!
0

Meer sportnieuws

Reacties