Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Stewart onthult live op tv: 'Denk niet dat hij volgend jaar nog voor PSV speelt'

Laatste update:

Alles en iedereen trok afgelopen zomer aan Bakayoko. Burnley (meer dan twintig miljoen euro) en Brentford (veertig miljoen euro) dienden biedingen in, terwijl ook Liverpool en Napoli de jonge Belg met argusogen bekeken.

Meer: PSV wint kampioensduel en is voor de 25ste keer de beste van Nederland

In de transferwindow daarvoor hengelde Paris Saint-Germain al naar Bakayokos diensten. De Parijzenaren wilden vijftien miljoen euro betalen, een bod waar PSV pertinent 'nee' op antwoordde.

De buitenspeler koos dus voor een langer verblijf in Eindhoven en die keuze heeft vooralsnog niet verkeerd uitgepakt. Met PSV kent Bakayoko een uitstekend seizoen, waarin de knock-outfase van de Champions League werd behaald en naar alle waarschijnlijkheid een Eredivisie-titel wordt gewonnen.

Bakayoko heeft daarnaast een belangrijke rol in het elftal van trainer Peter Bosz. Ondanks de aanwezigheid van Noa Lang en Hirving Lozano is de Belgisch international vrijwel altijd verzekerd van een basisplek.

De kans is groot dat Bakayoko komende zomer vertrekt bij PSV, zo onthult technisch directeur Stewart bij NOS Studio Voetbal. De Amerikaan kreeg de vraag of hij verwacht de vleugelspits volgend seizoen nog in Eindhoven te zien spelen.

"Nee, dat denk ik niet", was het korte doch duidelijke antwoord van Stewart. Mocht Bakayoko daadwerkelijk voor een vertrek bij PSV staan, dan zal de koploper van de Eredivisie waarschijnlijk een aardig bedrag kunnen bijschrijven. Volgens Transfermarkt is de aanvaller, die nog een contract heeft tot medio 2026, een bedrag van rond de veertig miljoen euro waard.

Meer nieuws

Vertrekt Veerman bij PSV? 'Dan komt er een goed moment om verder te kijken'
8
Union Sint-Gillis verslaat Van Bommels Antwerp en wint eerste beker sinds 1914
18
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
9
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
25
Theo Janssen over linksbackpositie Nederlands elftal: 'Dat is geen optie'
11
Hélène Hendriks bevestigt geruchten over haar relatie
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties