Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vitesse heeft positief puntenaantal na eerste Eredivisie-thuiszege van het jaar

Laatste update:

Ondanks dat de ploeg nergens meer voor speelde, kwam Vitesse na dik twintig minuten wel op voorsprong. Paxten Aaronson ontving de bal in de vijandelijke zestien, waar zijn eerste poging werd gekraakt. Hij kreeg de bal in de kluts een tweede keer voor de voeten, speelde een Fortuna-verdediger uit en schoot raak: 1-0.

Een sterk begin voor de Arnhemmers, die snel daarna op 2-0 hadden moeten komen. Gyan de Regt had de bal voor het inkoppen, maar raakte de bal volledig verkeerd.

Op slag van rust kwam die misser Vitesse duur te staan. Een voorzet van Mitchell Dijks belandde via de kluts bij Iñigo Córdoba, die vakkundig raak kopte: 1-1. Met die stand gingen de ploegen aan de thee.

Vroeg in de tweede helft namen de bezoekers de leiding middels een rake strafschop. Sierhuis werd in de zestien gevloerd door Ramon Hendriks, waarna Justin Lonwijk vanaf elf meter niet faalde: 1-2.

Vitesse wilde ogenschijnlijk graag afkomen van het negatieve puntenaantal en speelde voor een resultaat. Op aangeven van Amine Boutrah schoot Marco van Ginkel van dichtbij de 2-2 tegen de touwen. Daarmee was de honger van de mannen van Edward Sturing niet gestild.

Een kwartier voor tijd viel namelijk de 3-2. Kacper Kozlowski kwam op aan de rechterkant van de zestien en behield het overzicht. Aaronson stond voor de goal klaar om binnen te tikken. Snel na de goal van de Amerikaan ging het mis voor Giovanni van Zwam. De rechtsback was te laat met een sliding en ontving zijn tweede gele kaart van de wedstrijd. Met tien man moest Vitesse de voorsprong te zien vasthouden. In deze missie slaagde Vitesse, ondanks verwoede pogingen van Fortuna.

Meer nieuws

Van Hanegem: 'Hij is voor mij de beste speler ter wereld op het moment'
1
Thijs Dallinga scoort bij winnend Toulouse op afscheidsavond Mbappé bij PSG
3
AS Roma moet na nederlaag tegen Atalanta hopen op overwinning Atalanta
5
Riazor wordt gek: Deportivo La Coruña promoveert na zege op Barcelona B
9
Volendam-aanvaller Bilal Ould-Chikh succesvol geopereerd na goedaardige tumor
1
Frenkie de Jong en Mikky Kiemeney trouwen in het geheim en delen huwelijksfoto's
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties