Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Stigma Mark van Bommel ten einde: 'Hij doet het helemaal niet meer'

Laatste update:

Wanneer Hans Kraay junior aangeeft dat Van Bommel niet meer zo druk bezig is met de vierde man, kan Faber dat wel enigszins beamen. "We hebben Van Bommel ook weleens verweten dat hij teveel energie steekt in de vierde man. Dat doet hij helemaal niet meer. Zeg jij weleens van: Mark, laat dat soort dingen gaan?", vraagt Kraay aan Faber.

Denzel Dumfries: 'We laten zien dat we klaar zijn voor zondag'

"Of ik durf te zeggen laat gaan? Natuurlijk", reageert Faber. "Het was ook een beetje de beeldvorming. Tegen Mark kan je echt alles zeggen. Dat het een stigma van Van Bommel was? Hij mag toch iets zeggen tegen de vierde man? Of het nut heeft, is vers twee", aldus Faber, die niet kan aangeven of Ruud van Nistelrooij de opvolger wordt van Van Bommel.

Laatstgenoemde trainer volgde Phillip Cocu bij PSV op en Faber geeft aan dat het mogelijk is dat er de volgende keer wederom een promotie van een trainer gaat plaatsvinden. "Dat zou kunnen. Het zou prettig zijn als dat kan. Met Phillip en Mark zijn we blij. Ik weet niet of Ruud het wil doen. Hij leert zich nu kennen als trainer. Als je deze lijn door kan trekken, zou dat ideaal zijn."

Meer nieuws

Bondscoach Ronald Koeman verklaart waarom Joshua Zirkzee niet bij Oranje zit
9
'Arne Slot wil PSV'er als eerste aanwinst naar Liverpool halen'
32
Juventus komt in 8 minuten tijd terug van 3-0 achterstand tegen Bologna
6
Davids noemt De Ligt als optie op totaal andere positie in het Nederlands elftal
18
PSV is erg geïnteresseerd en wil mogelijk zakendoen met Bayern München
4
The Athletic noemt één ex-Feyenoorder waarmee Liverpool over Slot sprak
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties