Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Stoffelijk overschot in vliegtuigwrak is van Emiliano Sala

Laatste update:

Het privévliegtuig verdween, bijna twee weken eerder, op maandagavond 21 januari van de radar. De 28-jarige Sala had voor een bedrag van zeventien miljoen euro de overstap gemaakt van FC Nantes naar Cardiff City en was op weg naar zijn nieuwe club. Politie en kustwacht zochten dagenlang rond de Kanaaleilanden voor de Franse kust, maar na enkele dagen werd besloten de zoekactie te staken vanwege 'de extreem kleine kans' dat de twee nog in leven zouden zijn.

De familie van Sala startte een crowdfundingactie om de zoekoperatie te hervatten. Er werd meer dan drie ton opgehaald. Enkele uren nadat de zoektocht werd hervat, werd het wrak op de 63 meter diepe zeebodem nabij het eiland Guernsey gevonden. Ondanks de moeilijke weersomstandigheden borg het Britse onderzoeksteam AAIB met succes een lichaam. Het was toen nog niet duidelijk of het om Sala of de 59-jarige piloot Ibbotson ging.

De pogingen om het wrak van het vliegtuig te bergen werden door de slechte weersomstandigheden gestaakt. Vanwege de weersverwachting nam het AAIB 'de moeilijke beslissing' om de algehele operatie vervolgens te beëindigen.

Meer nieuws

Malik Tillman blijft: PSV neemt Amerikaan definitief over van Bayern München
15
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Opleving of laatste stuiptrekking; is Haaland de laatste echte superspits?
4
'PSG identificeert opvolger van Mbappé en hoort vraagprijs van 120 miljoen euro'
4
'Jordan Henderson is mogelijk bezig aan zijn laatste weken bij Ajax'
50
Mark-Jan Fledderus vindt nieuwe baan in het buitenland: 'Een mooie club'
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties