Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Stoke City pikt 'slachtoffer van komst Sánchez' weg voor neus De Boer

Laatste update:

West Bromwich Albion, Southampton en Crystal Palace hadden het eveneens voorzien op de achtvoudig international van Oostenrijk. Frank de Boer zag in Wimmer een alternatief voor de onhaalbaar ogende Mamadou Sakho, terwijl Southampton met zijn komst kon inspelen op een vertrek van Virgil van Dijk. Die plannen behoren inmiddels tot de verleden tijd. Wimmer is na Darren Fletcher, Josh Tymon, Kurt Zouma, Bruno Martins Indi, Eric Maxim Choupo-Moting en Jesé Rodríguez de zevende zomeraanwinst van Stoke.

Officieel: Stoke City neemt Kevin Wimmer over van Tottenham Hotspur voor een bedrag van 19,4 miljoen euro. De centrumverdediger, vorig seizoen goed voor vijf optredens, tekent voor vijf seizoenen. #scfc #coys #tottenham #wimmer

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) op

"We zijn enorm verheugd om Kevin te mogen verwelkomen", zegt directeur Tony Scholes. "Hij was deze zomer erg begeerd op de transfermarkt. In twee seizoenen bij Tottenham heeft hij zijn kwaliteiten in de Premier League getoond." Trainer Mark Hughes noemt Kevin een 'onbetwist talent' en een aanvulling voor zijn spelersgroep. "We hebben deze zomer de nadruk gelegd op defensieve versterkingen. We hebben het gevoel dat we daarin zijn geslaagd."

De 24-jarige Wimmer maakte in 2015 voor zes miljoen euro de overstap van 1. FC Köln naar Tottenham. Hij kwam sindsdien tot 31 officiële duels, waarvan tien in het afgelopen seizoen. Een jaar geleden tekende hij nog een vijfjarig contract, maar Wimmer raakte volgens Stoke 'gefrustreerd' door zijn gebrek aan speeltijd en koos daardoor voor een transfer. "Ik wilde dolgraag naar een club met zo'n grote geschiedenis. Ik zie ernaar uit om iedereen te leren kennen en op het veld te staan", aldus Wimmer.

Is Kevin Wimmer 19,4 miljoen euro waard?

Meer nieuws

Gaat Ajax man met bijzonder hoog gemiddelde verkopen? 'Er is twijfel'
0
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Verrassende kritiek op rendement Veerman: 'Hij moet meer doen uit open spel'
4
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
12
Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
12
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
44

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties